Magdalena13 parašė:
Padarykit viska, kas nuo jusu priklauso t. y. Kiek imanoma labiau nusiraminti. Pailseti. Daugiau siuo atveju, deje, nieko padaryti pati nelabai ir galesite. 🤷♀️ O …
Taip ir darau guliu vis lovoj ačiū už palaikima🥰
Magdalena13 parašė:
Padarykit viska, kas nuo jusu priklauso t. y. Kiek imanoma labiau nusiraminti. Pailseti. Daugiau siuo atveju, deje, nieko padaryti pati nelabai ir galesite. 🤷♀️ O …
Olivija19 parašė:
Paziurekit koki gera filma ❤️ kazkokia programa nuotaikai pakelti. Kadangi pati visai neseniai praejau ta, suprantu kaip sunku ir kaip reikia palaikymo 💪 bet ir jusu zirniukas kovoja uz savo gyvybe. Tada pasistenkite pasitiketi juo ir viskas bus gerai 🙏
Sveikos, prašau netaisti ir nesmerkti. Pati esu neviltį ir baimėj.
Vis atidėliojau spiralės įsidėjimą ir vat... šis būtų 3nėštumas. Viskas būtų kaip ir gerai, nes visad norėjau 3vaikų, bet po antrojo nebenoriu visai. Bijau...
2 vaikas gimė ankstukas, logininėj prabuvom 4mėn. kol išmoko pats kvėpuoti ir galėjom gryžti namo. Po 2mėn. vėl teko varstyt ligoninių duris, nes pradėjo sirgti, ir prasirgo visą žiemą... 2d. namie ir vėl gulim po 2-3sav. Klaipėdos-Kauno ligoninėse. Ir taip prasirgo 3mėn. dabar tik prasidėjo ilgėlesnis laikas kaip visa šeima esam namie, ir bebijau pagalvoti kaip bus žiemą.
O jei vėt tiek sirgs o aš su dedieliu pilvu ligoninių duris varatysiu... O jei vėl ankstukas...
Pirmagimė gimė normaliai, tik vandenų bovo truputį mažiau bet dar normos ribose.O antrasis gimė anksčiau nes vandenų buvo kritiškai mažai... Tad vijau kad ir vėl nebūtų problemų su vandenų kiekiu. Bijau dėl sūnaus, jei vėl teks po ligonines lakstyt o aš nėščia, net truputį pavojinga nėštukei į ligų židinius keliaut...
Na žodžiu, papasakojau visą įstoriją trumpai, o dabar tik prašau neteisti.
Tiesiog noriu paklausti, ar Lietuvoj jau įsigaliojo medikamentinis nėštumo nutraukimas? Gal teko kažką apie tai girdėti, niekur nerandu info ar jau yra tokia galimybė Lietuvoj ar tik abortai, kuriam nemanau kad ryžčiausi.
Magdalena13 parašė:
Paziurekit koki gera filma ❤️ kazkokia programa nuotaikai pakelti. Kadangi pati visai neseniai praejau ta, suprantu kaip sunku ir kaip reikia palaikymo 💪 bet ir jus…
Labai ačiū už palaikyma🥰🥰🥰
InJuc parašė:
Sveikos, prašau netaisti ir nesmerkti. Pati esu neviltį ir baimėj.
Vis atidėliojau spiralės įsidėjimą ir vat... šis būtų 3nėštumas. Viskas būtų kaip …
Sveika, užjaučiu dėl sudėtingos situacijos. Medikamentinis nėštumo nutraukimas ir yra abortas. Jeigu neklystu Lietuvoje jis atliekamas savo noru, t.y. be jokių indikacijų iki 12 sav. Vis gi labai noriu jus padrąsinti, kad dėl nepagrįstų baimių nenutrauktumėt sveiko nėštumo. Nėra jokių indikacijų, kad šiame nėštume būtinai bus komplikacijų. O jusų dabartiniai vaikučiai juk augs ir stiprės sulyg kiekviena diena, tad kuo toliau, tuo bus lengviau. Žinau, kad tai ne jūsų reikalas ir aš čia jūsų situacijoje ne prie ko, bet man ypač skaudu skaityti, kad norite nutraukti nėštumą pati, nes šiandien sužinojau, kad maniškis nėštumas 99% nesivystantis. Labai linkiu būti drąsiai ir žiūrėti į gyvenimą pozityviai. Jus aplankė didelė laimė ir dievo dovana, nenužudykite jos ❤️
Elsmii parašė:
Aš šiandien irgi su neraminančiomis žiniomis - vieną pūslytę mato gimdoje (bet dar reikia stebėti, ar vystysis), bet šalia įtaria, kad yra ir negimdinis nėštumas ki…
Kiek jums savaiciu
Olivija19 parašė:
Kiek jums savaiciu
6+1
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai