Norma parašė:
Bet gerai, kad pasitikrinot, dabar pati nusiraminot🙂 labai linkiu stipraus žirniuko🙂
Ačiū ❤️
Norma parašė:
Bet gerai, kad pasitikrinot, dabar pati nusiraminot🙂 labai linkiu stipraus žirniuko🙂
Ačiū ❤️
vvikaa parašė:
Sveikos, ir aš stoju į jūsų gretas, mm vėlavo pora dienų, pasidarius testą net nepraėjus minutei jau dvi ryškios juostelės, sekančią dieną pakartojau testą-tas pats…
Sveika prisijungus, nereikia tu krauju darytis, ramiai islaukit vizito pas Ginekologe 🥰
Adagioo parašė:
Ačiū, merginos!😍 dabar sakė už savaitės nuvaryt pas savo gine echo padaryt, jau turėtų matyti puslelę gimdoje![]()
Vien skaitant kiek streso kartu isgyvenau 😭 super, dziaugiuosi, kad kol kas viskas gerai, laikom kumscius, mane irgi gazdina visokie diegliai, si nestuma tiek ta pilva skauda, neatsimenu is vis, kad anuos kartus skaudeje butu iki trecio trimestro, kol pradejo guzuotis 🫣😬
Adagioo parašė:
Tokios ir yra dabar❤️
Na va katik pagadinau pregna testuka, tai rezultatas labai grazus 😁 dabar jau patenkinta ryskumu galesiu laukt apsilankymo pas daktare 🥰
Lila parašė:
Na va katik pagadinau pregna testuka, tai rezultatas labai grazus 😁 dabar jau patenkinta ryskumu galesiu laukt apsilankymo pas daktare 🥰
Tikrai🥰
Sveikos, merginos!
Gal yra kuriai, kad mm vėluoja kelias dienas, bet testai neigiami? Krūtinė labai skaudi ir sunki, pilvą ir strėnas pamaudžia vis, bet testai neigiami... kraujo šiandien nepasidarysiu,kokia nežinia kamuoja.. galvojau,kad laukiuosi tikrai,nes mm vėluoja ir toks organizmas įdomus atrodo, o pasirodo neigiami testai. Turėjau ir persileidimą ir negimdinį, tai taip viskas baisu.🙁🤍
lapaite parašė:
Sveikos, merginos!
Gal yra kuriai, kad mm vėluoja kelias dienas, bet testai neigiami? Krūtinė labai s…
Man mm velavo 16 dienu, ir tik po tiek dienu pamaciau vos vos vaiduokli 🫢😁
NADO parašė:
Man kažkaip vakar po dušo taip jaučiasi toks įkyresnis maudimas apačioj kairėj pusėj, bet nu nėra smarkiai ir tą nugarą skauda, o dar tik pirmas menuo 😂 Nebesuprant…
Normalu. Man ypac vakare pries miega, maudena 🫢😁
lapaite parašė:
Sveikos, merginos!
Gal yra kuriai, kad mm vėluoja kelias dienas, bet testai neigiami? Krūtinė labai s…
O Jusu ciklas reguliarus? Siaip testai parodo net iki mm kelias dienas. As dariausi testus pora dienu iki mm ir rode jau vaiduokliukus. Bet nestumai neissilaike. Tad si karta laukiau pilnai kol bent 1 diena veluos. Ir tada pasidariau testa buvo iskart teigiamas net laukt nereikejo. Pabandykit dar po keliu dienu. Arba del sventos ramybes jei manot kad galite lauktis darykit kraujo tyrima. Bus viskas aiskiau. Suprantu ta nezinomybe gali atrodyti kaip amzinybe. Sekmes!