agne.kasper parašė:
Ir as tik folio rugsti geriuDaktare sake kad maitinciausi gerai ir jokiu papildu nereikes
Man kita pirmadieni ekoskopas. Labai labai laukiu
![]()
O aš dabar laukiu vizito
agne.kasper parašė:
Ir as tik folio rugsti geriuDaktare sake kad maitinciausi gerai ir jokiu papildu nereikes
Man kita pirmadieni ekoskopas. Labai labai laukiu
![]()
O aš dabar laukiu vizito
rozzzita parašė:
O aš dabar laukiu vizito![]()
Parasykite kaip seksis
agne.kasper parašė:
Parasykite kaip seksis![]()
Viskas puikiai
echo padarė, širdutė plaka
penktadienį varysiu tyrimų priduoti
o dėl gripo sakė pavojinga tik labai aukšta temperatūra
Lauktukė parašė:
Sveikutes. Kaip kovojat su stresu? As labai smarkiai susipykau su vaiko teveliu tai visa nakti nemiegojau, diena negaliu pakilt is lovos, silpna, vos pasijudinu pyk…
Suprantu, nemalonus tie barniai, atrodo, kad ne tik vyras, bet ir visas pasaulis pries tave! Isgerkit valerijono, jis tikrai nekenkia! Pasikalbekite su vyru, nezinau del ko susipykot, bet iki gimdymo dar daugiau nei puse metu, patikekit, dar ne karta susipyksite ir gali buti, kad del tokio menkniekio, paskui juoksites patys
uzsiimkite kuo nors, bent trumpam iseikite pasivaiksciot, paskambinkite mamai/draugei, kai issipasakosite, greiciau uzmirsite barni, o ir stresas sumazes
rozzzita parašė:
Viskas puikiaiecho padarė, širdutė plaka
penktadienį varysiu tyrimų priduoti
o dėl gripo sakė pavojinga tik labai aukšta temperatūra
Na jo, dabar baisu susirgti. Net nesinori nosies is namu kisti kad tik kokios bacilos nepasigauti. O dar didele kelione laukia kita savaite. Reikia kaip nors atsilaikyti
Marzena parašė:
Sveiki :), man daktare sake, kad iki 20 savaites tik folio rugsti ir zuvu taukus gert. Daugiau nepatare jokiu vitaminu, nes sako dideja rizika didesni vaisiu gimdyt…
Tai kad kažin ar teisybė su mažąja visą nėštumą geriau vitaminus juos keisdama t.y.vis kitos firmos ir nei gimė didelė 3.550 ir 53 cm nei turim alergija...tfu tfu tfu....dabar irgi geriu.... Bet dar tik apie pora sav.kai atsiras šviežios uogos ir daržovės kokį birželį nustosiu manau....
Doviliki parašė:
Paprasyk nuotrauka,kad padarytu.![]()
Butinai
tikiuosi matysis taip kaip reikia
Lauktukė parašė:
Sveikutes. Kaip kovojat su stresu? As labai smarkiai susipykau su vaiko teveliu tai visa nakti nemiegojau, diena negaliu pakilt is lovos, silpna, vos pasijudinu pyk…
Man tas pats. Baisiai emocionali esu, kai dar abu karstakosiai... Su pirmu nestumu vyras irgi lb pasikeite, db galvojau gal kiek kitaip bus, ispradziu lb graziai elgesi, db vel jam psihai uzejo, nuo vakar nesisnekam. Toks ispudis, kad cia jam nuotaiku kaita o ne man
Na tvardytis reik ismokti abiem. Kartu tuoj 8m. O vis dar mokytis reikia...
Na va, liko tik savaite islaukti ir keliausiu pas gydytoja
Siandien pirksiu maikute "big sister", kovo pradzioj darysim vakariene su naujienu paskelbimu
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai