fėja. parašė:
Jėzau, galvoju kaip tai saulė butely, ar tu jau kaštavoji vynelį![]()
fėja. parašė:
Jėzau, galvoju kaip tai saulė butely, ar tu jau kaštavoji vynelį![]()
As turbut pavargau nuo to Amadejos "viruso". Ji senoje temoje, kiekviena ryta, kol dar nebuvo to karantino, leisdavo smegenis su info. Statistika. Straipsniais. Jokiu budu nesakau, kad nekalbetume apie tai. Gerai suzinoti info. Gerai zinoti kaip dar galima apsisaugoti. Bet ne istisai kisti ta virusa i tema. Daugiau pozityvumo siuo metu reikia tureti. O info, kiek kur mire, galime ir pacios susirasti.
Ps Va Pinotijos ikeltas straipsnis, toks pozityvus. Malonu buvo paskaityti. 🌹🌺
fėja. parašė:
Virga viską tu gerai parašei. Čia esmė kur kirtis. Aš perskaičiau " butelyjE", o tu tai rašei "butElyje"![]()
![]()
![]()
Jo jo gavosi, kad saulė bonkėj
O aš eilinį kartą nesuprantu, ko prie Amedejos priekabiaujat? Tai ar viena ji apie tai kalba? Nu ne. Ir kas keisto, kad kalbam? Tai didžiuausia šių dienų aktualija. Panikuojančių čia nematau. O kad informacija pasidalijama, tai kas čia blogo? Nu kam nepatinka, kaip kažkam apie šunis, kažkam apie gimdymus nepatinka, taigi be triukšmo kėlimo ir Amadejos auklėjimo praskrolint galima. Nu ir ką padaryt, kad ta korona nelabai daug pozityvo turi bent šiuo metu? O kas ateity bus, nežino nei pozityvai, nei negatyvai. Viskas nauja, nežinoma ir visi scenarijai bent man įdomūs. Ir tikrai nei pavargau, nei susijautrinau, nei Amadeją noras auklėti kyla... Va, feja sakė, kad jautri, bet net tai čia viskas normalu. Taip, kad atsipalaiduojam, kąąąąą...
Hela parašė:
Jo jo gavosi, kad saulė bonkėj![]()
Reik stengtis ten šviesos neieškot
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai