Kumutuke parašė:
dekui![]()
iki 16, bet tik receptiniai.
Kumutuke parašė:
dekui![]()
iki 16, bet tik receptiniai.
aniakyte17 parašė:
laba mamytes gal kas gali patarti , man drauge sake jei vaikas nekrykstitas tai jis sunkiau gaus darzeli, mano sunui 1.6 kada jau tureciau registruoti i darzeli?Aci…
aniakyte17 parašė:
laba mamytes gal kas gali patarti , man drauge sake jei vaikas nekrykstitas tai jis sunkiau gaus darzeli, mano sunui 1.6 kada jau tureciau registruoti i darzeli?Aci…
Pirma kart girdziu. Nieko panasaus darzeliai nereikalauja.
Jei noresit vest i katalikiska mokykla, tada butinai turesit pristatyt pazyma, kad kriksto sakramenta turi, paskui apie 10-12 metus prie pirmos komunijos.
gintit parašė:
Pirma kart girdziu. Nieko panasaus darzeliai nereikalauja.
Jei noresit vest i katalikiska mokykla, tada butinai turesit pristatyt pazyma, kad…
Nu nesamone kazkokia.
Mano dukra eina i katalikiska, bet nereikalavo jokios kriksto sakramento pazymos, nei puses zodzio apie tai nebuvo.
Karolin@ parašė:
Nu nesamone kazkokia.
Mano dukra eina i katalikiska, bet nereikalavo jokios kriksto sakramento pazymos, …
Kodel nesamone? Labai normalu ir taip turi but. Mano dukra lanko mokykla katalikiska, o sunus ten pat darzeli ir be kristo liudijimo ne kalbos nebuvo apie priemima ten. Tai buvo pats pirmas dokumentas kuri paprase pristatyti.
Agne_Ker parašė:
Sveikos mamytės, sakykit kai pagimdėt leliukus, kokį būdą rinkotės užgimti placentai: natūralų ar injekciją? Labai įdomu, kokios patirtys ir ką galvojat apie abu va…
Su pirmu gavau injekciją, su antru vaiku natūraliai
Viskas panašiai, tik laiko tarpas skyrėsi
su injekcija apie 20 min iki užgimimo, natūraliai beveik valandą, bet kai leliukas ant rankų, tai laikas išnykęs buvo jau.. Dokumentuose tik skaičiau jau
gintit parašė:
Jei noresit vest i katalikiska mokykla, tada butinai turesit pristatyt pazyma, kad kriksto sakramenta turi, paskui apie 10-12 metus prie pirmos komunijos.
Mums nereikejo nieko pristatyt. Gal kad ne savo noru ten papuolem, o tiesiog Council'as paskyre ta mokykla
Siaip priimdami jie turi nebent prioritetus pagal tai.
Coconut_ parašė:
Kodel nesamone? Labai normalu ir taip turi but. Mano dukra lanko mokykla katalikiska, o sunus ten pat darzeli ir be kristo liudijimo ne kalbos nebuvo apie priemima …
Tai gal kokia baznycios islaikoma, o ne Council'o, mokykla. Siaip jie neturi teises nepriimti, jei vaikui priklauso lankyt
Nebent nera vietos.
Sakykit gal kuri naudoja kontraceptines tabletes pasidalinkit kurios geresnes kurios blogesnes. Gruosi isidejau implanta tai 5 menesius nebuvo menesiniu ir netepe bet dabar jau menuo kaip teplioja nuejau pas gp israse rigevidon kontraceptiku sako pagerkit turi susitvarkyti jei per 10 dienu nepraeis ateikite. Bet net nzn ar pradeti implanta turiu o ant virsaus dar kontraceptiku
Karolin@ parašė:
Nu nesamone kazkokia.
Mano dukra eina i katalikiska, bet nereikalavo jokios kriksto sakramento pazymos, …
Pas mus salimais reikalauja. Plius ziuri ar tevai praktikuojantys katalikai, buna susitikimai baznycioj, paskui visi y5-y6 eina prie pirmos komunijos.
20 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai