Adrija-jurgita parašė:
stengiames lauke pabut,nors gardene pasibut.ir kada bus vasara![]()
Lietuvoi menesiuka buvau ten tokie neblogi orai buvo o cia pasijutau lyg jau i rudeni gryzus
Adrija-jurgita parašė:
stengiames lauke pabut,nors gardene pasibut.ir kada bus vasara![]()
Lietuvoi menesiuka buvau ten tokie neblogi orai buvo o cia pasijutau lyg jau i rudeni gryzus
aidena parašė:
Lietuvoi menesiuka buvau ten tokie neblogi orai buvo o cia pasijutau lyg jau i rudeni gryzus![]()
oi kaip noreciau kur prie baseino,ar papludimyje pagulet, kad niekas nerupetu tik saule, vanduo ir geras oras.
Adrija-jurgita parašė:
tykiuosi kad bus mergaite , juk suprantu kad noris kasas pinti, sukneles uzdeti. oi bus vyru apsupti numyleta mazoji.
Būtų gerai, bet per daug neįsijaučiu
, kas bus tas, kartais net bijau tos mergaitės, kad nemokėsiu augint, tiek vyrų užauginus
zurza parašė:
aciumes tuoj jus pavysim
arba gal apstos tas svoris augti... nes dabar per savaite pridejom 360g....nors gal cia tiek daug,nes mes tik po didelio pietu butelio buvom
![]()
siandien kai vaiksciojau mieste,apie tave galvojaubuciau turejus numeri tavo,buciau parasius...nes oras neblogas kaip ir buvo...tiesa vis gi mus aplyt irgi suspejo. o tu kuriam rajone gyveni? arciau centro,ar ir tuose tolimesniuose?
as gyvenu chestertone,mes per menesi 900g piaugom as galvojau gal mazokai bet sake puikiai svoris auga o dabar apetitas sumazejas yra tai dar maziau manau priaugsim
linutesl parašė:
Būtų gerai, bet per daug neįsijaučiu, kas bus tas, kartais net bijau tos mergaitės, kad nemokėsiu augint, tiek vyrų užauginus
![]()
o ka nuojauta sako...? nu jau nemokesi, mokesi viskas bus ok
linutesl parašė:
Na, lyk ir parodė. Sakė, kad mergaitė. Bet mums su antru sūnum, net du kartus per skanus tvirtino, kad tikrai mergaitė. Tai ir dabar žiūrim į tą pasakymą, daugiau, kaip į žaidimą, o 50 ant 50 procentų, kad gali būt bet kas.
![]()
Jausmas, kai laukiesi 4 vaikelio keistas, kažkaip nesijaučiu daugiavaike...![]()
man midwife ligoninej sake,kad jei skana darant jos yra neisitikinusios,turi nors mazu abejoniu,tai tada is vis nieko nesako...na bet kaip pati paminejai,kad buna tvirtina viena,o vis gi issiperi kitaip
sveikinu nuosirdziausiai
man grazu dideles seimos
ir noras gimdyt neatkrito
as tai sakau,kad gal visai noreciau 3ju vaikuciu, bet nescia ir gimdyt pasiryzus tik 2 kartus savo gyvenime
anksciau maniau,kad 3cias galetu but is vaiku namu...bet tai prisiklausiau apie tuos genus ir traumas mastysenoje pas tuos vaikus,kazkaip persigalvojau
tai sakau reik i dvynius antra nestuma taikyt
....na bus matyt kaip gyvenimas duos
Adrija-jurgita parašė:
oi kaip noreciau kur prie baseino,ar papludimyje pagulet, kad niekas nerupetu tik saule, vanduo ir geras oras.
man tik pasvajoti apie tai bet gal kita vasara pavyks:))
aidena parašė:
man tik pasvajoti apie tai bet gal kita vasara pavyks:))
drambliuko svajones...bet kas neleidzia pasvajot
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai