Jarmina parašė:
mums tai nepatogu, kad wizzar skrenda į Vilnių. Mums reikia į Kauną. O mes vešimės tik rankinį bagažą.
o mums tenka i klaipeda vaziuot is kauno,ar vilniau,tai man taspats .
Jarmina parašė:
mums tai nepatogu, kad wizzar skrenda į Vilnių. Mums reikia į Kauną. O mes vešimės tik rankinį bagažą.
o mums tenka i klaipeda vaziuot is kauno,ar vilniau,tai man taspats .
packauskaite parašė:
va, va man irgi panasus i snarglius![]()
atrodo kad pagimdysiu anksciau, visus sonus baisiai gelia, su nugara nebesusitvarkau, einu kaip krypuojanti antis, sysiu noriu kas kelias minutes,,, ojojoj... nors priaugau ir nedaug, tik +6kg, bet jauciuosi kaip mamutas
![]()
nesi mamutas, as svajojau tiek tepriaugt, bet vat kaip gavos
vyras meskinu vadina
dabar tos dvi savaites tai nerimo pilnos, nes dienom viena namie bunu, tai jei gimdymas prasidetu nzn kaip kas cia vyktu, vyras siandien darbe atostogu prasysis tai jei gaus bus super
sonu man tai neskauda, kartais suduria pilvo apacia ir nugara paskauda
as db pirkau pigius bilietukus, trys biietai 232 i abi puses
o poto liepa tai be 300 trim be sansu prasisukt, o apie rugpjuti net nekalbu 300 vien i viena puse, o mums tinka tik birmenhamas ir i kauna, tai skraidina tik raynair
tai pasirinkimo nera, na bet greit atostogos
Jarmina parašė:
Čia TD užklausk pas teisininką dėl to, gal žinos? O jei ne, prašyk, kad artimieji Lietuvoj paklaustų nuėję.
ooo labai gera minti davei reikia uzklaust teisininko, ar gali prisikabint, negi db gryzus viena be tecio turesiu ve vaiko keist pavarde i savo o poto ir uk visus duomenis keist
aisku tecio pasas nebeda parsivest, bet va jo gyvai dalyvaujant idomu reikia ar ne
packauskaite parašė:
va, va man irgi panasus i snarglius![]()
atrodo kad pagimdysiu anksciau, visus sonus baisiai gelia, su nugara nebesusitvarkau, einu kaip krypuojanti antis, sysiu noriu kas kelias minutes,,, ojojoj... nors priaugau ir nedaug, tik +6kg, bet jauciuosi kaip mamutas
![]()
tik 6 kg, as tai 25 kg sugebejau prisiauginti
. o pusle spausti gali kad gimda zemai,ir spaudzia slapimo takus,man ir taip buvo pries gala.
maxi_nuss parašė:
nesi mamutas, as svajojau tiek tepriaugt, bet vat kaip gavosvyras meskinu vadina
dabar tos dvi savaites tai nerimo pilnos, nes dienom viena namie bunu, tai jei gimdymas prasidetu nzn kaip kas cia vyktu, vyras siandien darbe atostogu prasysis tai jei gaus bus super
sonu man tai neskauda, kartais suduria pilvo apacia ir nugara paskauda
![]()
As irgi viena, na tiksliau su pirmuoju suneliu
Taip pat laukiu, nebesulaukiu antrojo savo leliuko
O del atostogu vyrams, tai mano vyras kazkoki popieriu darbe uzpilde, kad tik prasides gimdymas, gales iskart palikt darba ir gryst tik po poros savaiciu
dagnukas parašė:
as db pirkau pigius bilietukus, trys biietai 232 i abi puseso poto liepa tai be 300 trim be sansu prasisukt, o apie rugpjuti net nekalbu 300 vien i viena puse, o mums tinka tik birmenhamas ir i kauna, tai skraidina tik raynair
tai pasirinkimo nera, na bet greit atostogos
![]()
aha, bet jus skirsit tik tryse.
is kuriu vienas kūdikis, ir jam puse kainos. Jei visa seima skristumet, tai butu brangiau.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai