shpylka parašė:
Gimdžiau čia vasario 11d.
Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau- atsiliepimai patys geriausi!
aciu uz tikrai labai issamia informacija
shpylka parašė:
aciu uz tikrai labai issamia informacija
Dar rankšluosčių turėkite, tiek sau po dušo, tiek vaikučiui, po užpakaliuko prausimo ;) taip pat labai patogu tinklinės apatinės kelnaitės po gimdymo, tokios kaip iš agroplėvelės
jei ištepi, išmeti ir negaila, nors jos ir gerai skalbiasi ;) turėkite sau ir vyrui, jei bus su Jumis, puodelį atsigerti, nes mes turėjom vieną, tai jei jis būdavo užimtas, tai vis klausdavo, kur pilti
shpylka parašė:
as irgi ta pacia diena gimdziau ir mokama palata emiau
maistas klaikus,bent jau man
gerai,kad vyras sefavo,maista veze
isbuvom 4 paras,nes lindo kudikiu gelta,tad norejo stebeti,ar nesuaktyves.
Šypt parašė:
Pries gimdyma paprasys kepurytes ir kojinyciu. Tai butinai is kart turekit prie saves. Paskui reikes dar vienos kepurytes, nes po gimdymo vaiko nenuprausia gerai ta…
manes nieko neprase
is pradziu suvyste i vystykliukus,paskui atnese aprengta ligonines rubeliais
tvarkingais,tik senoviniais
kita diena perengiau savais.reikejo naktinuku gimdymui ir palatoj,iklotu sau,toletinio popieriaus,vystyklu patiesti ant vystymo stalo
reikia irankiu valgymui ir puodelio.nors as puodeli buvau pamirsusi isideti,tai dave valdiska
palatoje tikrai labai silta,buvau su treninginem kelnem ir trumparankove palaidinuke.jokio chalato neprireike,net miegoti buvo karsta,nors ir prisukom radiatoriu
LadyGina parašė:
Sveikos mamytes, gal parasytumet kas zino mokamu palatu kainas?? Dekui uz atsakymus.
200 lt (ligonines puslapyje raso)
Viksva parašė:
o ar galima is pradžių paguldytas bendroj, o vėliau paprasyt mokamos? As bijau pirma para viena būt, o vyrui pirmagimi teks globot...
Nebijok su vyru but
As buvau po cezario ir pirma para nesikeliau.Vyras puikiai susitvarke. O jei bijosi, tai vaikuti pirma nakti gali naujagimiu skyriuj paziuret, kol visiskai atsigausi
Nors manau vyras puikiai susitvarkys ;)
Viksva parašė:
o ar galima is pradžių paguldytas bendroj, o vėliau paprasyt mokamos? As bijau pirma para viena būt, o vyrui pirmagimi teks globot...
jei mokamos palatos bus uzimtos,paguldys i paprasta,as gulejau mokamoj,gali uzsirakinti,jei baisu
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai