Laputė1 parašė:
būnakartais lb mažai trūksta kad laikrodukas sutriktų
Tikrai taip🙏
Laputė1 parašė:
būnakartais lb mažai trūksta kad laikrodukas sutriktų
Tikrai taip🙏
Eglluzele parašė:
Sveikos as su tokiu klausimu, su vyru mylejomes birzelio 26 ir nesisaugojom, 28 prasidejo menesines, o vakar patepliojo truputi ir viskas, testas neigiamas. Ar gali…
Tai jum prasidėjo mėnesinės, tai kaip galit būt pastojusi? Dabar tik ovuliacija turetų vykt🤷♀️ Gal del jos ir tepliojo
Sveiki, kokia tikimybe kad pastojau? Labai nerimauju nes dar vieno vaiko šiuo metu tikrai neplanuojam.. paskutinės mm prasidėjo birželio 24d. ciklas reguliarus 28d.. ovuliacija pagal kalendorių liepos 6 d.. su vyru ir taip retai darom myliuką kadangi visada esame pervargę be miego dėl dukros kuriai nėra 2 metų ji turi raidos sutrikimą ir visada naktimis rėkia. Bet esmė ne tame. Žodžiu liepos 6 dieną padarėme myliu myliu ir kadangi tai darome retai norėjau pabaigti ir aš ne tik vyras.. jis baige išorėje.. viską nusivalė susitvarkė drėgna servetėle ir toliau tęsė savo darbą kad būtų lygybė.. po visko pasižiūrėjau į kalendorių ir pamačiau kad ovuliacijos diena ir po to laiko man labai neramu. Nes praėjus kelioms dienoms man atsirado kažkas panašaus į makšties uždegimą.. šlapinantis peršti, kartais ir niežti bet nevisada perštėjimas labiau klitoriuje ir čiut žemiau jo. Atsirado išskyrų.. pirmą dieną kada atsirado šie simptomai pasirodė varškės išskyros dabar vis tepa apatinius baltos išskyros. Lyg ir įžiūrėjau rausvos spalvos šiektiek.. .. įkišus pirštą atrodo ,kad ten viskas ištinę ir nusileidę labai žemai užčiuopiu gumbą. Dažnai norisi šlapimtis nors ir ne pilna puslė.. atsirado nosies sausumas. Tiesa buvo pakilęs rūgštingumas stipriai . Dažnai suskausta galvą, bet skausmas greit išnyksta, šiandieną jaučiau kairiame šone kažkokį duriantį tvinksėjimą.. dar iki mm 4 dienos tad testas tikrai nerodys ar pastojau.. o gal yra koks kuris parodytu? Ir kokia jūsų nuomonė ,ar galėjau pastoti? Neramina dar tas kad visą neštumą vargau su kandidoze.. po gimdymo viskas susitvarkė.. ir dabar ji vėl išlindo.. ar nebus neštumo požymis?? Gal ir jums taip buvo?
rutkauskaite.giedre parašė:
Sveiki, kokia tikimybe kad pastojau? Labai nerimauju nes dar vieno vaiko šiuo metu tikrai neplanuojam.. paskutinės mm prasidėjo birželio 24d. ciklas reguliarus 28d.…
Pasidarius kraujo tyrimą, jau rodytu jei yra nėštumas. Mano atveju tokiu laiku ir testas rodė jau antra juostelę. Netokią ryškią, bet aiškiai matomą.
Sveiki, kokia tikimybe kad pastojau? Labai nerimauju nes dar vieno vaiko šiuo metu tikrai neplanuojam.. paskutinės mm prasidėjo birželio 24d. ciklas reguliarus 28d.…
Skaitmeninis testas tikrai rodys👌 jis rodo aplamai kiek savaičių yra
Hcg is kraujo parodys.
Juussttee88 parašė:
Sveikos😊santykius turejau 12d ir jos buvo vaisingosno spermos pateko mazai. Ar yra tikimybe kad laukiuosi. Menesines 24d.
Yra.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai