Svajonė6 parašė:
Vartoju foliatą, cinką, seleną, komfermentą q10 (dabar nusipirkau kur ta stipresnė rūšis, pamiršau kaip vadinasi, ecosh firmos), DHEA. Vitaminą D vėl pradėjau, nes …
Labai rekomenduoju siųstis iš iherb viską, ką reikia. Nes sudėtinių papildų sudėtyje tos pačios medžiagos, kurias užsienyje galima gauti geresnės kokybės, potencialo ir ilgiau pagal kainą užteks. Man irgi rekomendavo po persileidimo ginekologė Cycle balance. Tai pažiūrėjau, kas ten sudėtyje. Inositolis, folio rūgštis, neaišku kokios kokybės. Kaina virš 20 eur, užtenka mėnesį. Galima viską atskirai supirkti. Tai kam man 30 paketėlių, kai aš perku 120 kapsulių ir pagal kiekį pažiūriu, kiek man reikia. Tada pridedi dar foliato iš ten pat, geros kokybės. Ir gauni daugiau. Rugsėjį būna ten nuolaidos, apie mėnesio pabaigą didelės. Tada per šventes. Tokia mano patirtis. Taupau. Ir tą inositolį kas antrą dieną geriu. Tikrai man sureguliavo ciklą laikrodžio tikslumu. O dhea man turbūt netinka. Bandžiau gerti po kapsulę du kartus savaitėje ir mm atėjo 6 dienom anksčiau. Bet aš dar aktyviai nebandžiau pastoti. Geriu labiau "jeigu ką". Ir gersiu turbūt iki kokių 48 metų, kai jau tikrai nebebus jokių šansų. Nes labai į galvą duoda tokios nesėkmės man. Bet kam duotų.