4mama parašė:
Mano sūnui 25, dukrai 23 😄
Bet pirmagimį manau Jūs anksčiau gimdėt nei aš
4mama parašė:
Mano sūnui 25, dukrai 23 😄
Bet pirmagimį manau Jūs anksčiau gimdėt nei aš
Saulėlydis parašė:
Bet pirmagimį manau Jūs anksčiau gimdėt nei aš![]()
Manau kad ne , man ant nosies 45 😉 ir ant nosies tie 25 😉 kai gimė buvo ant nosies 20 🙃😉
4mama parašė:
Manau kad ne , man ant nosies 45 😉 ir ant nosies tie 25 😉 kai gimė buvo ant nosies 20 🙃😉
Tai panašiai
Vadinasi, man dar gali būt ne paskutinis vaikiukas ,jeigu tik dar noras bus 😁
Jūs šaunuolės, tiek vaikučių.
Aš va tris sūnus turiu, bandau pagauti mergaitę, bet iš pirmo karto apie progesteroną nepagalvojau, tai ir netekau kažko, o paskui nebepavyksta. Jeigu ir kimba, kažkas trukdo išsilaikyti. Dabar aspiriną pradėjau gerti, nes Žitkutė sakė nereikia prieš metus, tai va, sugaišau visus metus pas ją eidama. Užsiminus apie jį neseniai jai vėl, oi sako, gerai kad pasakėte kad mažylis mažo svorio gimė, žinoma kad reikia, o tai kodėl sakė prieš metus kas nereikia!!! Pinigų susirinkti norėjo turbūt.
Na tikiuosi kad atsiųs man dar vieną kūdikėlį
Svajonė6 parašė:
Jūs šaunuolės, tiek vaikučių.
Aš va tris sūnus turiu, bandau pagauti mergaitę, bet iš pirmo karto apie progester…
Su tuo aspirinu tai juokas, man hematologė sakė, kad galiu aspiriną gerti, jei noriu. Vienu žodžiu sprendimą paliko man ir tai tik kai paklausiau, nes krešumo tyrimas geras buvo. Ginekologė ligoninėj sakė, jo, galit gerti, nepamaišys ir priešpastojant. Kita ginekologė ten pat - sakė, kad jį apsimoka gerti tik po teigiamo nėštumo testo rezultato, kadangi anksčiau gerti nėra prasmės. Dar viena polikliniko lygio ginekologė (labai maloni, virš 70 metų amžiaus jau, išrašo siuntimus visur, kur tik noriu, bet kompetencija abejočiau) sakė jokiu būdu negerti. Tai kiek gydytojų tiek nuomonių. Aš geriu jį po ovuliacijos maždaug iki mm, jei būtų pastojimas. Taip pat covid vėl neseniai sirgau tai irgi gėriau 2 kart per dieną, kadangi covid patirštint gali kraują. O geriu, nes turėjau du persileidimus. Taip tai negerčiau.
Tūla parašė:
Su tuo aspirinu tai juokas, man hematologė sakė, kad galiu aspiriną gerti, jei noriu. Vienu žodžiu sprendimą paliko man ir tai tik kai paklausiau, nes krešumo tyrim…
Na va, aš geriu tą 100mg pastoviai. O per COVID nepagalvojau daugiau gerti, na kažkaip ir nesinori savavališkai didinti, kad neprisidirbti daugiau. Pvz. kraują imant kad nepradėčiau kraujuoti, nes nu buvę man, kad trumpai palaikiau po kraujo pridavimo, einu, jaučiu kaip teka kažkas per ranką. 🤭
Man 1 persileidimas, + mažylis mažo svorio gimė, + amžius.
Man 41m vyrui 42m. Tai jau sako seni tevai butumem. Bet aš taip noriu maziuko. Trecia vaika kai gimdziau tai vyras irgi nenorejo jo,dave net pinigu isvalymui. Taciau jo nesidariau.tai dabar jis tuo vaiku labai dziaugiasi,mylimiausias vaikas jam. Tikiuos ir su ketvirtu taip bus.
Visiškos bobučių pasakos apie senus tėvus po 40. Ne tie laikai, kad tik baigus mokyklą ištekėt ir iškart vaikus gimdo. Be to ne visiems iškart ir pavyksta, net ir labai norint. Man 41 ir mano vyrui 42. Laukiam pirmagimio. Ir nesujaučiam per seni. Apskritai, koks kieno reikalas.
Astakorsakaite parašė:
Man 41m vyrui 42m. Tai jau sako seni tevai butumem. Bet aš taip noriu maziuko. Trecia vaika kai gimdziau tai vyras irgi nenorejo jo,dave net pinigu isvalymui. Tacia…
Man 41m, mano vyrui 42m. Laukiuosi ir svarbu, ką mes jaučiam ir galvojam- tikrai nesijaučiam senais tėvais
Tad jei tik yra noras, tai ir nedvejokit.
Noriu_miego parašė:
Visiškos bobučių pasakos apie senus tėvus po 40. Ne tie laikai, kad tik baigus mokyklą ištekėt ir iškart vaikus gimdo. Be to ne visiems iškart ir pavyksta, net ir l…
Pritariu simtas procentu🙂
Ne visi bet kai kurie ir liko gyventi 20 metu atgal
As visad sakau, jei jau tu sena tai ir gyvenk savo pensininko gyvenima🤭🤭🤭
Koks kieno reikalas tikrai
O man taip grazu brandzios mamos🥰
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai