2014.10.16 12:21 (prieš 11 m.)
Sveikos merginos
aš šnd kažkaip geros nuotaikos
ov jau kaip ir apturėjau tevu-darzelis.lt/rk27298@141002dbe36 ir nd padaryti
dbr teks laukti kad tik viskas su laiminga pabaiga būtų
nes ir grafikas mano kažkoks ramus, nešokinėjantis, mano vyras sako kaip iš vadovėlio
bet ką jis ten supranta
galvoju gal toks ramus kad aš praeitą mėnesį biškutį valerijono geriau..nu nžnau.. tiesa šnd vyras pamatęs kad ov tikrai įvykus (nes aš jam jau vakar sakiau kad bus) tai sako "o tai mes jau gal biškį nėšti"
jau taip prajuokino
su šiuo ciklu labai daug supratau pati, pirmas ciklas buvo toks bandomasis kai matavau, o šitas man jau toks pažintinis..visų pirma išmokau atskirti pilvo skausmus..teko skaityti straipsnį.. jei skauda šonas kiaušides kaip maždaug, o ne pilvą nes dauguma vertiname kaip pilvo skausmą, tai reiškiasi prieš ov.. o jei skausmas pereina per visą pilvuką tai jau ov.. man kažkaip prieš tris dienas ėmė skaudinėti šoniukus, vyrui sakiau reikia susiimti
o vakar ruošėmės vakare miestan, nieko nejaučiau, o tik mieste vaikštat po pardes ėmiau jausti kažką ne taip, sakau ėmė skaudinėti krūtinę ir pilvuke skausmas pasklido kaip prieš mmm.. tada prisiminiau ką skaičiusi, ir vyrui pasakiau šnd reikia meilės.. ir ką pasidarėm romantišką vakarienę prie daug žvakių šviesos..
pasakiau kad temperatūra ryte tikrai bus pakilus iki 36,8 ir buvau teisi
na gal aš ir išsiplėčiau, bet man taip smagu kad šį mėnesį man pavyko pažinti save.. ir supratau vieną klaidą kuria ankščiau darydavom su vyru.. jei man tik skauda pilvuką mes nieko nedarydavom, myliukus atidėdavom
gal tai ir buvo dižiausia mūsų klaida.. laikas parodys.. bet dbr žinau kad padarėm taip kaip reikia ir belieka laukti