Laba diena
IvetukasIrs po biski tikekis,kad viskas bus gerai
ir mes tikim tuo
aciu, ir tau geros dienos
jurra, kol menesines nepasirode, visada yra viltis, kad busi
gal dar pakilsi
Smeli, negalvok apie menesines, ne ne ne!
galvok,kad jos tikrai neateis.. pilva maudent gali ir del kitu priezasciu. Gal jau viduj kasnors gyvena,todel ir maudena. Giliai sirdy tikek tuo, kas daugiau tikes tavim, jei ne tu pati ?
Daiva1978, tiesiog tikekis, kad mm neateis
viskas bus gerai! Kaip saket, metai bega, o kiekviena menesi tenka nusivilti. As jums palinkesiu tiketi ir dar karta tiketi. Manau, tik tikejimas tuo, ka darai, atnesa gerus rezultatus. As pati stengiuosi pastoti, nors dar tik trecias menuo, bet atrodo visa amzinybe. Stengiuosi nepanikuoti, nes giliai sirdy tikiu, kad zirniukas pas mus neuzilgo ateis. Stiprybes jums
MyliukE, skaitant tavo "trumpa" siandienos aprasyma ir man nuotaika pasikele
labai smagu girdet, kad gerai jautiesi. Oooo, kad kasdien tokia gera nuotaika butu visiems, manau ir pasaulis butu grazesnis
skaiciau ka parasei, ir atrode,kad tai apie mane
as savo vyrui irgi kai pasakau,kad ant ov uztaikem, tai lb dziaugiasi ir sako ta pati kaip ir tavo vyras
buk ir toliau tokios geros nuotaikos, savijautos, nes nuo to priklauso kas dedasi tavo organizme
tikimes neuzilgo is taves isgirsti,kad testas parode II, to labai linkiu
Aggnule, o tau didelis ACIU, kad visad visoms patari, padedi. Uz tai Dievas tikrai atsilygins. Noras padeti kitam kai paciai yra sunku, labai grazus dalykas. tad aciu tau
Ko nepaminejau, visoms geros dienos!
O as siandiena irgi puikios nuotaikos ir stengsiuosi kasdien ja tokia islaikyti
O mano siandienos grafikelis toks:
tevu-darzelis.lt/rk80800@1409268a459