Simonanana parašė:
Iš Rokiškio į Vilnių. Smagi kelione ir pirmyn ir atgal nusimatobet nesitikiu kad veikla anksčiau prasidės ir reiks jau vaziuot taip sakant ant staigiuju :)…
Nebedaug liko
panešiosit iki laiko
Simonanana parašė:
Iš Rokiškio į Vilnių. Smagi kelione ir pirmyn ir atgal nusimatobet nesitikiu kad veikla anksčiau prasidės ir reiks jau vaziuot taip sakant ant staigiuju :)…
Nebedaug liko
panešiosit iki laiko
AngelWings parašė:
Nebedaug likopanešiosit iki laiko
![]()
Tai aš ir tikiu, kad išnešiosiu iki galo, nes mažyliai visai dar islyst nenori
ir kaip jiem ten patogu...
Simonanana parašė:
Tai aš ir tikiu, kad išnešiosiu iki galo, nes mažyliai visai dar islyst nenoriir kaip jiem ten patogu...
![]()
Smagu girdeti..
majority parašė:
Sveikos meginos.. kaip jus laikotes? GAl jus galesite mane apsviesti siek tiek.. Jau kelinta savaite skauda gaktikauli.. ir skausmas vis stipreja.. gal kam y…
Manau, visom mum ta skausmuka teko patirti ;) Man taip pat gan ilgai skaudejo, ypac, kai reikedavo islipti is lovos, tai nefaina budavo... Bet dabar arba jau pripratau prie to jausmo, arba maziau skauda
Simonanana parašė:
Tai aš ir tikiu, kad išnešiosiu iki galo, nes mažyliai visai dar islyst nenoriir kaip jiem ten patogu...
![]()
Manau tikrai taip
šilta gera ir malonu
majority parašė:
Sveikos meginos.. kaip jus laikotes? GAl jus galesite mane apsviesti siek tiek.. Jau kelinta savaite skauda gaktikauli.. ir skausmas vis stipreja.. gal kam y…
Man kartais paskauda bet praeina. Gine sake normalu nes pleciasi kaulai. O is lovos islipant man kirksnis skauda. Kartais ir i masina lipant vyras padeda nes kaire koja visai nesivaldo po tiek gulejimo.
AngelWings parašė:
Femme fatale kaip sekasi jums su savo brangenybėmis?![]()
![]()
![]()
Puikiai, penktadieni ruosiames vaziuoti namo,
mazius berods jau pramoko irgi gerai valgyt is buteliuko, dar pasipraktikuosim iki savaites pabaigos
sianakt bandem nuimti naktini 03:00 maitinima, buvo neramus maziai, bet neklyke, tai iskentejom iki 05:00 ryto. Ryt bandysim vel
bus saunu pamiegot siek tiek ilgiau
femme fatale parašė:
Puikiai, penktadieni ruosiames vaziuoti namo,mazius berods jau pramoko irgi gerai valgyt is buteliuko, dar pasipraktikuosim iki savaites pabaigos
sianakt ban…
Kaip faina
Kelinta sav pagimdet ir kiek laike ligonineje?
femme fatale parašė:
Puikiai, penktadieni ruosiames vaziuoti namo,mazius berods jau pramoko irgi gerai valgyt is buteliuko, dar pasipraktikuosim iki savaites pabaigos
sianakt ban…
Labai faina matyti, kad gerai augat, ir pacios nosyte aukstai
Saunuoliai JUS VISI ;) Taip ir toliau
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai