Lapute Pilkoji parašė:
Net nezinojau, kad leidzia gimdyti sedincius lelius... Via gal del to, kad ekoskopiju nedarydavo anais laikais?
Anksciau leisdavo, dabar gyd jau nerizikuoja taip. Bet ir pati mama rizikuoja, gali juk baigtis labai liudnai.
Lapute Pilkoji parašė:
Net nezinojau, kad leidzia gimdyti sedincius lelius... Via gal del to, kad ekoskopiju nedarydavo anais laikais?
Anksciau leisdavo, dabar gyd jau nerizikuoja taip. Bet ir pati mama rizikuoja, gali juk baigtis labai liudnai.
Emilly parašė:
ne, niekada neskaiciuoju, nes jauciu kad pakankamai juda per diena...
As ir neskaiciuoju, taip jau visa diena duodasi, kaip paseles ;)
Lauksmė parašė:
Kaip man pacituoti kelis pasisakymus? Atrodo paspaudziau prie vieno pasisakymo, cituoti, tada prie kito, bet ismete tik paskutini mano pacitavima, kuri as galejau k…
Labukas. Jei paspaudei ant keliu, tai tos citatos yra virsuje, atidziai paziurek, jos nera atskirtos.
Lauksmė parašė:
Kaip man pacituoti kelis pasisakymus? Atrodo paspaudziau prie vieno pasisakymo, cituoti, tada prie kito, bet ismete tik paskutini mano pacitavima, kuri as galejau k…
Bent as darau taip: paspaudziu "cituoti", tada apacioje parasau ka noriu, paspaudziu 1-2 kartus enter (kad butu tarpelis tarp zinuciu), tuomet spaudziu ant kitos zinutes "cituoti", vel atsakau, vel enter, ir t.t.
--Jurgita-- parašė:
Labukas. Jei paspaudei ant keliu, tai tos citatos yra virsuje, atidziai paziurek, jos nera atskirtos.
Aciu, reiks pabandyt.
vileva parašė:
Bent as darau taip: paspaudziu "cituoti", tada apacioje parasau ka noriu, paspaudziu 1-2 kartus enter (kad butu tarpelis tarp zinuciu), tuomet spaudziu ant kitos zi…
Aciu, bandysiu.
mumi parašė:
Gydytoja sake, kad sedinciam leidzia gimti jai nevirsija 3,5 kgo kitu atveju cp daro
dabar leidzia gimdyti pacioms sedmenine pirmeiga tuo atveju jei tai nebe pirmas nestumas ir leliukas nera stambus taip pat jei lytis moteriska leliuko nes berniukam didesne traumavimo rizika pas pacia sedi mazylis taip noreciau gimdyti naturaliai tikiuosi dar apsivers nes gimdyti tikrai nieks neleis kadangi pirmas mazylis ir dar vyrukas galvojau apie atgrezima bet pakalbejau su gydytojais kadangi pati tai studijuoju tai tiesiog patare nerizikuoti pirmuoju mazyliu ir nebemaigyti jo nes viskas gali baigtis skubiu cp ir naujagimio gaivinimu tuo labiau kai sunkiai nesiojau mazyli nes kas prisiliecia prie gimdos ji iskart isitempia tai butu ir ta apvertima neimanoma padaryti tiesiog cia skirtingi atvejai bet jei pirmas mazylis tai jo gimdyti neleidzia sedyne...
Kamile88 parašė:
O man nera jokio priespienio. Ar gali but, kad visai neturesiu pieno?
Pas mane su dukra nebuvo, o dabar yra. Dukrai maitinau beveik du metus ir dar buciau galejus, jei nebuciau pati nuemus
Taip kad bus to pieno, jei tik noresi!
Sveikos mamytes. As katik po echoskopijos. Tai vat mano maziuke jau ysistacius taip kaip ir turi but per gimduma
tik suneramino pasake kad per daug vandenu ir liepe eit pas daktare kad parasytu siuntima y klinikas. Bet taip ir nepaaiskino kuo tai yra blogai. Gal kuri nors zinot?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai