Raimonda.B. parašė:
pries savaite laiko is vaikutis.lt uzsisakem barskuciu, taciau vis neatsiuncia el laisko kad apmoket saskaita, tai jau kiek laisku parasem jiem ir i informacija ska…
Na mes pacioj parduotuvej buvom, ne per interneta
Raimonda.B. parašė:
pries savaite laiko is vaikutis.lt uzsisakem barskuciu, taciau vis neatsiuncia el laisko kad apmoket saskaita, tai jau kiek laisku parasem jiem ir i informacija ska…
Na mes pacioj parduotuvej buvom, ne per interneta
Viktorija-Adele parašė:
O gal Klaipedietes zino nebrangiu parduotuviu?![]()
zinau klaipedoje "rikis" kazkuriam i BIG.
man patiko.
Buvau siandien pas gyd. Iki siol lankiausi kas menesi, dabar jau eisiu kas savaite. Galva jau isistacius. BGS neigiamas, kraujas geras. Zodziu viskas gerai
labai akcentavo, net per keleta kartu pakartojo, kad svarbu sekt judesius, pasiskaiciuot ryte ir vakare, ir jei kiltu koks itarimas, net neskambint, o iskart vaziuot. Tai cia kartu ir kitoms mamytems patarimas, kad nelaukt kaziko (is serijos "poryt einu pas gydytoja, tai palauksiu") ir iskart vaziuot i priemima, kad paskui nebutu per velu. Geriau desimt kartu nuvaziuot be reikalo nei lemtinga karta nenuvaziuot, tausojant "daktaru poilsi".
Raimonda.B. parašė:
vaikutis.lt internetineje parduotuveje as daugiau niekad nepirkau ir nepirksiu. Nes padariau didziausia uzsakyma, sedejau valanda laiko, kol viska pagal sarasa uzsakiau, prie prekiu rase, kad sandelyje yra. Gyvenu Danijoj todel viska uzsakinejau internetu. Tai pralaukiau 2 savaites ir negavau as jokio patvirtinomo, laikas eina, dar daiktus reikes i Danija parsisiusti, pradejau skambinti rasyti, bet tylu. Tada parasiau jiems i FB tai atrase, kad rytoj su manim susisieks. Gavau atsakyma: vezimelio ir daugeliu kitu prekiu neturime. Tai taip supykau, tai pasakytu kurias turi, kurias ne. Kitas is kitur buvciau uzsisakius. Na bet as ju ir neklausiau.
tfu tfu kol kas nepasitaike man, kad pirkciau internetu ir neatsiustu kazko. Paskutini tai nusipirkau vystykla-kokona ir vysniu kauliuku pagalvele.
O as dar megstu hiperfarma.lt, babymarket.lt, pamperskiukai.lt, kartais po beta.lt panarsau, gal kokia akcija uzgaudysiu.
Marikruza parašė:
tfu tfu kol kas nepasitaike man, kad pirkciau internetu ir neatsiustu kazko. Paskutini tai nusipirkau vystykla-kokona ir vysniu kauliuku pagalvele.O as dar megs…
Man pasiteisino sios parduotuves, kurios ir susisieke ir pranese kada bus, kas pristatys arba kad pristatymas veluos, nes buvo sventinis laikotarpis: www.e-vaikas.lt/ www.parduotuvevaikams.lt/ ir www.vezimeliu-kampelis.lt/
manomazylis parašė:
laba diena,merginos,
Buvo man, malesi apacioje, db vel virsuje, bet i sonkaulius nelenda, musiskis 35sav.ir jau buvo isitaises zemyn galvyte, tai vat idomu ar nepasikeite
Mamytes kokioj parduotuvej pirkot vysniu kauliuku pagalvele. As visai jau nesuprantu kodel man vis dar reikia eiti kas men o jums kas savaite... Ar mamytes ir jums taip yra as per visa diena duok dieve jauciu 10 judesiu sakiau savo akuserei bet ji sako jem truksta vietos todel. Manau kad ji aplaidziai mane ziuri?
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai