aurikii parašė:
As buvau 100 proc isitikinus kad pilvas nusileides bet pasirodo ne, turiu kaip atrodo pries, bet dabar neturiu tai rytoj ikelsiu ir parodysiu![]()
Ir as noriu to lengvumo jausmo
aurikii parašė:
As buvau 100 proc isitikinus kad pilvas nusileides bet pasirodo ne, turiu kaip atrodo pries, bet dabar neturiu tai rytoj ikelsiu ir parodysiu![]()
Ir as noriu to lengvumo jausmo
jolret parašė:
Jeigu dar parasot cia tai dar ne patys skaudziausi saremiai yra.
Sveikos mamytes,na mes jau supuojam,tiksliau salia guli princese 3600, 53 cm. dar ant ranku nelaikiau nes pati guliu,nors ppagimdziau 14.35 val. Plysau ir siuvo,sedet negaliu,stoviu netvirtai. Apie gimdyma. Penktad puse dienos po pardes prasimaliau, vakare atrode kad temp turiu ir sirgsiu. 3 val nebego vandenys,nu daug buvo,abejoniu nekilo. 5ryto jau gimdykloj,prasidejo saremiai. iki 7 val atsidare 3 cm ir veikla dingo,vaiksciojau,ant kamuolio bet nieko. puse 11 pradejo skatinti. tada jau uzsimaniau ir epiduro ir cp. Pradziai suleido i vena,bet manau cia saves apgaudinejimas kad neskauda.
netule parašė:
Siauliu mamos ir vaiko klinikoj, o jus
as kauno klinikose
tindre23 parašė:
Labukas mamytes, musu terminas buvo vasario 14d., bet mano princas atejo ankssciau y sy pasauly vasario 4d. gimdymas buvo lengvas be jokiu komplikaciju, musu ugis 5…
Sveikinimai su
Tesiu toliau. pries 14 jau siunciu vyra kad noriu epiduro,bet akusere sako tuoj gimdysim. Pats gimdymas stumimas nebuvo toks skausmingas kaip saremiai,o kai uzdejo mazyle ant krutines tai visa skausma pamirsau
svarbiausia klausyt daktaru kada stumt kada kvepuot,nors pati jei kojom spiriau tai per zandus puciau,jei gerai kvepavau tai kojas ir rankas pamirsau. Bet paskui jau suvokiau kaip ten daryt. Visom gimdysianciom sekmes, vaikiukas atperka visas kancias
mazajuokingaboruze parašė:
Isejo kamstis, jauciu ryto nebesulauksim..
Sekmes
Saulė - Mėta parašė:
Sveikos mamytes,na mes jau supuojam,tiksliau salia guli princese 3600, 53 cm. dar ant ranku nelaikiau nes pati guliu,nors ppagimdziau 14.35 val. Plysau ir siuvo,sed…
Sveikinimai
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/busimos-2015-m-vasario-mamytes-3
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai