Greta11 parašė:
Sveikos,tiesogiai is gimdyklos, saremus kankinuosi apie 30 valandu, nezmoniskas skausmas
Stiprybes!!!
Greta11 parašė:
Sveikos,tiesogiai is gimdyklos, saremus kankinuosi apie 30 valandu, nezmoniskas skausmas
Stiprybes!!!
Greta11 parašė:
Stiprybes!!!
linaaaa parašė:
o kodel nesveika daryt myliuka kol maziukas pilve?
Cia matyt kaip kam,nes daktarai sako,kad jeigu gerai jautiesi sekso metu tai viskas tvarkoje,tik sako reikia pirmus tris men privengti myliuku,kad gimdos susitraukimai neisprovokuotu persileidimo
o kam gresia prieslaikinis gimdymas,tai irgi negalima,bet jeigu nestumas normalus,tai galima ir myliukais uzsiimineti
O kas nori gimdyma paskatinti,gal reiketu vakarienei valgyti ananasa ir uzsigerti sampanu,tada myliuka su vyru padaryti ir po visko dar karstoj vonioj paguleti ?
as manau jog ateis laikas-bus ir vaikas !! kaip jau lemta taip ir bus ir nevisada gali kazka pakeisti
Greta11 parašė:
Laikykites !!!
pradadevil parašė:
Mano mažylis šiandien irgi ramus, juda mažai, o tai mane gąsdina kadangi visalaik labai aktyvus, labai retas atvejis kad ramesnis būtų![]()
Plius dar aš pat…
Man akusere siandien sake jeigu nuo ryto iki pietu suskaiciuoji 10 judesiu vadinasi viskas gerai. sake maziuliam dabar jau truksta vietos todel jie tokie nelabai aktyvus.
pradadevil parašė:
Mano mažylis šiandien irgi ramus, juda mažai, o tai mane gąsdina kadangi visalaik labai aktyvus, labai retas atvejis kad ramesnis būtų![]()
Plius dar aš pat…
Su vyru irgi man ta pati situacija
atrodo del menkniekiu pykstames.. o del vaiko judesiu nemanau, kad reikia nerimaut. Pries gimdyma ju sumazeja, nes jam nebepatogu ten isispraudus.. mano irgi vos kruta
Sandrele123 parašė:
Man akusere siandien sake jeigu nuo ryto iki pietu suskaiciuoji 10 judesiu vadinasi viskas gerai. sake maziuliam dabar jau truksta vietos todel jie tokie nelabai ak…
Nuraminot, daugiau nei 10 buvo
Man baisu nes jis pas mane mažas nenuorama, itin retai kada ramesnis būna
Pagaliau ir mes jau supam dukryte. Vasario 4d 12:36 gime 54cm 3,530 kg
Siek tiek apie gimdyma:Gimdymas truko 20val su skatinimu. Akusere iskart patare epidura nes kitaip sako pavargsi ir neiskimdysi. Deja epiduro nebuvau pasiruosi teko vyrui lekt ieskoti
Ko prireike gimdykloje(Klaipedoje):
epiduro rinkinio
Sauskelniu man - 4 vnt kadangi nuleido vandenis
paluciu
Vandens
slepetes
jokiu chalatu ar savo naktiniu nereikejo
vaikuciui- vilnones kojinytes, kepuryte, pampersas ( aprenge jau pogimdyviniam)
Dabar jau dziaugsmingai ilsimes namuose
Drugelis23 parašė:
Pagaliau ir mes jau supam dukryte. Vasario 4d 12:36 gime 54cm 3,530 kg![]()
Labai dideli sveikinimai ir didelis dekui uz informacija nes taip pat gimdysiu Klaipedoje
Kaip su maitinimu sekasi?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai