seama19 parašė:
O kuriuo paros metu geriausia gerti clostilbegita? Man israse o puse tabletes i diena 3-7 ciklo diena.
jokio skirtumo.as ryte gerdavau
seama19 parašė:
O kuriuo paros metu geriausia gerti clostilbegita? Man israse o puse tabletes i diena 3-7 ciklo diena.
jokio skirtumo.as ryte gerdavau
gagne parašė:
Man kai padidino dupho doze iki dvieju tableciu per diena, tada laiku prasidedavo ir sureguliavo viska. Kai po viena gerdavau, tada nutraukus ilgiau reikdavo laukti…
Kaip gera skaityti laimingas istorijas.
Redžė parašė:
Kaip gera skaityti laimingas istorijas.![]()
![]()
Man kai nesiseke, visada skaitydavau daug laimingu istoriju ir gaudziau ikvepima
padeda
pas mane irgi policistinės, mėnesinės būdavo nereguliavos, bet ta prasme, kad DAŽNIAU. per mėnesį 2 ciklai praeidavo, arba ištisai mėnesį kraujuodavau. bandėm pastot 2metus, nieko. gal neovuliavo. po to užaugo milžiniška cista, teko ją šalint laparoskopijos būdu. po operacijos skyrė dupha 2 tabl 10d nuo 16cd, ir 3 mėnesį po operacijos, geriant dupha - pastojau : ) dabar 17sav man : )
gagne parašė:
Man kai nesiseke, visada skaitydavau daug laimingu istoriju ir gaudziau ikvepima![]()
padeda
![]()
Vadinasi ir man to įkvėpimo reikia.
miško migla parašė:
pas mane irgi policistinės, mėnesinės būdavo nereguliavos, bet ta prasme, kad DAŽNIAU. per mėnesį 2 ciklai praeidavo, arba ištisai mėnesį kraujuodavau. bandėm pasto…
Aukit sveikučiai
oksisanija parašė:
Labas,noriu paklausti,man israse D.issaukti mm po 2tab. per diena,jau geriu 3cia d. bet baisiai skauda krutys. atrodo,kad tuoj sprogs. kursas 5d. Ar galiu sustoti g…
geriau butu sugerti.gerk po 1tablete
oksisanija parašė:
Labas,noriu paklausti,man israse D.issaukti mm po 2tab. per diena,jau geriu 3cia d. bet baisiai skauda krutys. atrodo,kad tuoj sprogs. kursas 5d. Ar galiu sustoti g…
Zinau ta jausma
bet geriau sugerti bent po viena i diena tada kaip sake.
Sveikos. Labai reikia, kad kas nors patartumėt. Šiandien 25 cd ir visada anksti ryte geriu duphaston, šiandien turėjau išgerti paskutinę - 10 tabletę, bet pamiršau, tai pagalvojau, kad vėliau išgersiu grįžus namo iš darbo, bet prieš pietus prasidėjo lyg ir mmm, taip rudai nemažai iš pradžių ir po truputį raudonas kraujs prasimuša. Nekraujuoju smarkiai, bet ir į tepliojimą nelabai atrodo panašu. Tai kaip patartumėt, ar begerti tą paskutinę tabletę ar jau vadinti, kad mmm prasidėjo ir nebegerti?
S.Diamond parašė:
Sveikos. Labai reikia, kad kas nors patartumėt. Šiandien 25 cd ir visada anksti ryte geriu duphaston, šiandien turėjau išgerti paskutinę - 10 tabletę, bet pamiršau,…
tai isgerk ta paskutine tablete ir lauk normaliu mm
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai