greetulka parašė:
Zinok lenkuos jie kazkus 6 su biskiu euro kainuoja sakiau vaziuosiu uzsipirkt recepta pasiemiau kaip tik. Nes ten tik su receptu prduoda
Su lietuvisku receptu?
greetulka parašė:
Zinok lenkuos jie kazkus 6 su biskiu euro kainuoja sakiau vaziuosiu uzsipirkt recepta pasiemiau kaip tik. Nes ten tik su receptu prduoda
Su lietuvisku receptu?
MMila parašė:
Su lietuvisku receptu?![]()
Aga tinka lietuviskas
Vikošius parašė:
As lt moku 11 eu. Tai kai reik keliu dezuciu tai jauciasi sumyte. Na bet svarbiausia, kad tik macytu![]()
camelia vaistinėje su kortele šiokiadienias 13-15 valandomis iki rugsėjo galo -30 proc.
gagne parašė:
camelia vaistinėje su kortele šiokiadienias 13-15 valandomis iki rugsėjo galo -30 proc.![]()
deja -20 kad
as tai db leksiu i lenkus pasispirkt nes man dar poros dezuciu reiks
greetulka parašė:
deja -20 kadas tai db leksiu i lenkus pasispirkt nes man dar poros dezuciu reiks
issuu.com/vaistinecamelia/docs/camelia_2015_rugsejis_elvariantas/1?e=17134974/15130317
greetulka parašė:
deja -20 kadas tai db leksiu i lenkus pasispirkt nes man dar poros dezuciu reiks
niu ir dar ne kiekvienai pigiau į Lenkiją dėl vaisktukų lėkti ;)
gagne parašė:
jei jau skauda pilvą, tai max 2 dienų laikotarpyje turi būti![]()
na va pagaliau! 7tą dieną po Duphaston suvartojimo sulaukiau!
naujas ciklas, naujos viltys...
oodeta parašė:
na va pagaliau! 7tą dieną po Duphaston suvartojimo sulaukiau!naujas ciklas, naujos viltys...
![]()
linkiu vilčių išsipildymo! ;) aš su tokiu pat požiūriu kiekvieną naują ciklą pradėdavau ;)
gagne parašė:
linkiu vilčių išsipildymo! ;) aš su tokiu pat požiūriu kiekvieną naują ciklą pradėdavau ;)
Ačiū
O kelintas jums ciklas buvo sėkmingas? Ar taip pat teko pavartoti Dupha?
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai