L.A.P.Ė. parašė:
labai miego nenorejau😂bet as zinojau kad taip bus ir pasius😂manau nebesulauksim mes to tesinio nes pasidarys ot ir pamatys kad ov pareina ir ka jau tokiu atvejubesa…
Bet kuriuo atveju tau medalis 🥇🏆
L.A.P.Ė. parašė:
labai miego nenorejau😂bet as zinojau kad taip bus ir pasius😂manau nebesulauksim mes to tesinio nes pasidarys ot ir pamatys kad ov pareina ir ka jau tokiu atvejubesa…
Bet kuriuo atveju tau medalis 🥇🏆
Tamstta parašė:
Bet kuriuo atveju tau medalis 🥇🏆![]()
aciu,paskui putojasi ant tos lapes visos,bet as nusipelnau savo juodu darbu medaliu ne siaip gi is oro😂😂
Lapuote parašė:
Labukas, identiskai ir man buvoBuvo labai nedaug po pastojimo, o as pakampiais namie leisgyve judejau. Pamenu sedim su vyru kazka veikiam, as atsistoju ir isein…
Va man irgi tas pats susirieciu net ir labai slapia.. kolkas testas nk nerodo na gal parodys veliau taipat Aciu bent kazkas normalus cia atsirado pakomentuoti.. nes kitos tik eik myletis tau ovuliacija Nu baisu..
Vysniauskaitemigle parašė:
Va man irgi tas pats susirieciu net ir labai slapia.. kolkas testas nk nerodo na gal parodys veliau taipat Aciu bent kazkas normalus cia atsirado pakomentuoti.. nes…
o labas,ar buvai londej?
Va man irgi tas pats susirieciu net ir labai slapia.. kolkas testas nk nerodo na gal parodys veliau taipat Aciu bent kazkas normalus cia atsirado pakomentuoti.. nes…
tai aisku slapia,taip or turi buti pries ov😂
Nesidarysiu as ov. Tu man nevadovauk kur vaziuot ka daryt kaip gyvent kada myletis ir panasiai. Kas tu tokia kad cia vaidintum forume ase? O dar isizeidei del zodzio kaimiete??? As nezinau tu kur gyveni kaime mieste ar konteineri, bet tavo rasysena kalbos tas ale bandymas juokingai pasijuokt is manes rodo tavo kaimietes tipiskos lietuvos kaimo zmoniu bazarui zinau nes pati gi is lietuvos esu.. ir man tiesiog taip apgailetina dabar jau as pasakiau vakar viskas neber ka kalbet ateinu o cia vel tavo komentarai luv tau demesio truksta ar kas... tikrai matosi vienisas zmogus esi na gal geriau pasijausi pavaryk dar biski ant manes gal tau ant sirdies bus geriau man tai neidomu ka tu kalbi as zinau kaip ira o tokios ziurkes kaip tu varytojos ir lieka tokios su suskiliusiom geldom 👌😊
Nesidarysiu as ov. Tu man nevadovauk kur vaziuot ka daryt kaip gyvent kada myletis ir panasiai. Kas tu tokia kad cia vaidintum forume ase? O dar isizeidei del zodzi…
kad as visai neisizeidusi😂man tiesiog idomu ka tau medikai siandien sake,nes sakei varysi i londe ir paskui pranesi ir pasijuoksi is manes,tai laukiu 😂as ant taves net nevarau,pati cia putojiesi ardaisi darkaisi o vaizduoji tai baisiai isprususia😂 dar ir i savo rasysena demesi atkreipk pries kitus kritikuodama😂 ir del to kaimo cia ardaisi,ir ant tos lietuvos vaziuoji,gerbk pati save ir nesigedink savo saknu,motera😂ir isvis kodel tu nerviniesi jei man atrodo kad tu nesilauki?koks tau skirtumas ka as galvoju,kad cia tokia suzverejus?😂
L.A.P.Ė. parašė:
Galiu lažintis, kad pamačiusi teigiamą OT sakytų, kad va – aš nėščia, nes gi forume skaičiau, jog OT nėštumą parodo.
Ir toliau sau tikėtų nėštumu, nekreipdama dėmesio nei į tuščius NT, nei mėnesines.
Agrastėlis parašė:
Galiu lažintis, kad pamačiusi teigiamą OT sakytų, kad va – aš nėščia, nes gi forume skaičiau, jog OT nėštumą parodo.Ir toliau sau tikėtų nėštumu, nekreipdama dė…
tai cia tie nt ir menesines ne rodiklis😂🤣🤣svarbu burbuliukai pilve😂😂🤣as del tokiu akimirku tam td ir egzistuoju,dievazi😂
Agrastėlis parašė:
Galiu lažintis, kad pamačiusi teigiamą OT sakytų, kad va – aš nėščia, nes gi forume skaičiau, jog OT nėštumą parodo.Ir toliau sau tikėtų nėštumu, nekreipdama dė…
Dar viena lazintoja isivaizduotoja kokios jus visos pilnos fantaziju kas butu jeigu butu.. keistuoles
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai