opchocolate2 parašė:
Man po embrionų PGD sugebėjo dar prisca parodyt ds rizika 1:50🤷♀️🤷♀️
Bet sako embrionas dar ir po tyrimo pasikeisti gali. Esu girdėjusi, kad mozaikinius kelia ir sako,kad galimai atsistatys.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįopchocolate2 parašė:
Man po embrionų PGD sugebėjo dar prisca parodyt ds rizika 1:50🤷♀️🤷♀️
Bet sako embrionas dar ir po tyrimo pasikeisti gali. Esu girdėjusi, kad mozaikinius kelia ir sako,kad galimai atsistatys.
LaMona parašė:
Nu reiškias negali pasitikėti tyrimais ir medicina 100proc🤷♀️
LaMona parašė:
Mozaikiniai embrionai kai kuriais atvejais gali išstumti nesveikas ląsteles į placentą, o vaikas gali vystytis tik iš tvarkingų.
Petelnė parašė:
Mozaikiniai embrionai kai kuriais atvejais gali išstumti nesveikas ląsteles į placentą, o vaikas gali vystytis tik iš tvarkingų.
Tikrai taip, plius pgta tyrimui imama yra lasteles is kuriu nesiformuoja embrionas.
jums nesiūlė, o man labai akivaizdžiai kišo ir gàsdino su tuo 1%. Žinoma, tai buvo prieš metus. Jau buvau pasiruošus vvt daryti. Nuėjus daryti nipt, pamačiau kaip po manęs kita laukusi pas ją moreris irgi buvo atsiųsta. E-sveikatoj nulis informacijos apie siuntimą nipt darytis;)Tūla parašė:
Na nžn. Mums Butkevičienė tikrai buvo maloni ir atidi. Jokių tokių komentarų nepasitaikė. Nipt nesiūlė tik paminėjo apie galimybę ir net pagyrė, jog nesant indikaci…
O gal kas žino kur kreiptis dėl situacijos išaiškinimo ir tikrų tyrimų palyginimų? Ligonių kasas?
Gruodis24 parašė:
jums nesiūlė, o man labai akivaizdžiai kišo ir gàsdino su tuo 1%. Žinoma, tai buvo prieš metus. Jau buvau pasiruošus vvt daryti. Nuėjus daryti nipt, pamačiau kaip p…
Niptui siūsti nelabai ir gali. Galima ligonių kasų klausti. Mes, tai skundus gydymo įstaigai rašėme, jai atsakius, auditą buvom užsakę. Ir pas mane Butkevičienė gynėsi, kad ji nesiuntė,o aš pati savo noru niptą nuvykau ir dariausi (būtent ten, kur Butkevičienės antraeilė darbovienė)
LaMona parašė:
Niptui siūsti nelabai ir gali. Galima ligonių kasų klausti. Mes, tai skundus gydymo įstaigai rašėme, jai atsakius, auditą buvom užsakę. Ir pas mane Butkevičienė gyn…
O čia seniai buvo? Synlab ir placenta tas pats?
Gruodis24 parašė:
O čia seniai buvo? Synlab ir placenta tas pats?
Manau, kad ne tas pats. Tuo metu, kai mane nipto siuntė, Buktevičienė Santarose ir Synlabe, kuris prie Kareivių-Kalvarijų g., dirbo
Gruodis24 parašė:
jums nesiūlė, o man labai akivaizdžiai kišo ir gàsdino su tuo 1%. Žinoma, tai buvo prieš metus. Jau buvau pasiruošus vvt daryti. Nuėjus daryti nipt, pamačiau kaip p…
Tada reiškia ji praskenuoja žmones ir žiūri, kuriems ką galima sakyti. Galimai. Nes man net gi priešingai apie nipt kalbėjo. Sakė, kad jis labiau tinka nebent toms, kurios bijo adatų ir įsitikinusios yra, kad gali vvt procedūros metu vaikui su adata akį išdurt. Gal nepatiklūs pasirodėm, kito paaiškinimo tikrai nėra. Maloniai bendravom, buvau patenkinta vizitu. Faina pasirodė.
Tūla parašė:
Tada reiškia ji praskenuoja žmones ir žiūri, kuriems ką galima sakyti. Galimai. Nes man net gi priešingai apie nipt kalbėjo. Sakė, kad jis labiau tinka nebent toms,…
Gal Jūs ne pas Butkevičienę buvot
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai