2025.09.26 09:30 (prieš 10 mėn.)
Giedrė. parašė:
O man Benušienė per du kartus, kai pas ją buvau, nebrūko nieko.
aš nuoširdžiai nesuprantu, kodėl jus taip ginat Butkevičienę.
Kas yra "taip ginat". Rašau, kad mano patirtis buvo visai kitokia. Vėliau gal būčiau rinkusis ją vvt tyrimui, tačiau išėjo atostogų. Būtų priėmus mane, bet tyrimo atlikimas būtų užtrukęs kiek ilgiau. Gydytoja Benušienė porą kartų pakartojo, kad gal reikia nipt, nes vvt turi persileidimo riziką ir čia reikia pagalvoti, nes mano tyrimai buvo kiti geri. Bet kai pasakiau, jog skaičiau, kad mozaikinio sindromo nipt gali ir neparodyti, daugiau nesakė nieko. Butkevičienė kaip tik minėjo, kad persileidimo rizika yra labai minimali ir ji gali būti labiau tuomet, kai vaisiui yra blogai dėl tų ar dėl kitų dalykų dėl kurių tiria. Bet abi gydytojos man buvo labai puikios ir labai malonios. Benušienė nuspėjo tiksliai lytį, Butkevičienė nenuspėjo. Kad pastarosios reikia kažkaip "bijoti", kad čia tokių atsiliepimų yra, sužinojau tik šiame forume. (Kas dėl lyties pastebėjimo, laikas kai buvo darytas tas echo buvo labai ankstyvas). O Benušienė tai tikrai gera gydytoja ir išsamiai mane ištyrė, skyrė laiko. Abejonių nekyla. Ačiū jai. Tik dėl nipt parašiau, bet buvau jau iš anksto apsisprendusi ir skaičiusi. Jokių blogų komentarų iš jų abiejų negirdėjau.