Maršua parašė:
Man dabar 14savaičių. Kai ėjau pas Butkevicienę buvo 12 su trupučiu, taigi pats laikas visus tyrimus daryt. Kažkaip norėjosi atydumo, kitas dalykas gydytoja turėtų …
Gązdinimais užsiima, kad niptą Synlabe įsiūlyti. Pas mane šiek tiek kitokia situacija. Jau daug kartų rašiau. Prasidėjo viskas nuo to, kad aš užsilaikiau registratūroje, nes ten mano kortelės nerado, kadangi dėl nevaisingumo aš pas Matulevičienę esu lankiusis ir mano kortelė registratūroje nebuvo laiku padėta į vietą. Todėl mano laiku Butkevičienė kitą pacientę priėmė, o po jos atsisakė mane priimti. Buvo akivaizdu, kad ji išsiruošusi į kažkokią šventę: buvo vakariniu makiažu, nors paprastai ji su tokiu nebūna. Aš apsiverkiau, kad nepriima. Tada priėmė, bet paskubom apžiūrėjo echo ir paėmė kraują. Pasakė, kad viskas ok. Po kiek laiko paskambino ir pasakė, kad kraujas ne ok. Paėmė dar kartą kraują. Ir tas buvo blogas. Tada pasakė rinktis arba vvt po kelių sav, kai judesius jau jausiu ir tada galėsiu išgimdyt negyvą, arba niptą synlabe darytis ir per 3 d ats gausiu. Pasakė, kad tyrimai yra lygiaverčiai, o skiriasi tik tuo, kad vienas mokamas ir atliekamas nedelsiant, o kitą valstybė kompensuoja, todėl jis nekainuoja, tačiau jį tik 17 sav gali daryti. Aišku sumokėjau tuos 500€. Dabar Butkevičienė pasiaiškinimuose rašo, kad vvt man neatliko,nes aš adatų bijau ir todėl vvt atsisakiau. Mane čia juokas ima,nes aš du pagalbinius apvaisinimus esu dariusis ir gerą pusšimtį kartų pati sau esu vaistus į pilvą leidusis, jau neskaičiuojant gydytojų leistų man vaistų ir kiaušialąsčių išėmimo punkcijų metu, o per pirmą nėštumą labai skausmingus leidžiamus vaistus į užpakalį pati sau leidausi, kai grėsė persileidimas. Tai aš galiu pasiūlyti tai Butkevičienei eksperimentą: galiu jos akivaizdoje pati sau susileisti į pilvą vaistus, gali ji man suleisti. Negražiai ji daro ir dar meluoja. Fui