Gardi parašė:
Ar jau padarė jums vvt?
Taip, šiandien. Rytoj gydytoja paskambins
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįGardi parašė:
Ar jau padarė jums vvt?
naujokė2025 parašė:
Linkiu ir tikiuosi visa ko geriausio (klaidingo NIPT) 🙏🏻 pasidalinkite, jei tik bus noro.
naujokė2025 parašė:
Gal galite papasakoti kaip viskas vyksta, kitą savaitę ir man bus atliekamas šitas tyrimas?
Vilma39 parašė:
Gal galite papasakoti kaip viskas vyksta, kitą savaitę ir man bus atliekamas šitas tyrimas?
Patikrina echoskopu, o paskui nusiveda į operacinę. Procedura greita, bet skausminga man asmeniškai. Tas dūris į pilvą dar nieko, bet kai pasakė kad -na dabar šiek tiek skaudės, tai tikrai skaudėjo. Visą dieną toks maudimas jautėsi, dabar jau geriau.
Tik psichologiškai, .... labai sunku.
Bet už visas jus laikau kumštukus! Nes ir is jūsų visų daug palaikymo 🫶🏼❤️
Gardi parašė:
Linkiu ir tikiuosi visa ko geriausio (klaidingo NIPT) 🙏🏻 pasidalinkite, jei tik bus noro.
Ech mes irgi neprarandam vilties, bet iš gydytojos tai visiškai jokios teigiamos emocijos, ryt paskambins, ir jeigu pasitvirtins trečiadienį guldo į skyrių ❤️🩹😭
naujokė2025 parašė:
tai pagal echo gerai, bet pagal nipt tyrimą negerai, o ds kartais per echo ir nesimato iki pat gimdymo...
Taip žinau, kad būna nepastebimas šitas dalykas. Labai linkiu jums klaidingo nipt atsakymo ir gerų vvt atsakymų! ❤️
naujokė2025 parašė:
Patikrina echoskopu, o paskui nusiveda į operacinę. Procedura greita, bet skausminga man asmeniškai. Tas dūris į pilvą dar nieko, bet kai pasakė kad -na dabar šiek …
naujokė2025 parašė:
Ech mes irgi neprarandam vilties, bet iš gydytojos tai visiškai jokios teigiamos emocijos, ryt paskambins, ir jeigu pasitvirtins trečiadienį guldo į skyrių ❤️🩹😭…
O nepristatė galimybės nenutraukti nėštumo? Šiaip, tai bet kuriuo atveju bet koks kitų valios primetimas yra negerai. Turėtų viską išaiškinti, kad va, jei bus taip, tai galima daryti taip arba taip, jei bus kitaip, tao galima daryti taip ir anaip. Manau žmogus pats turi spręsti ir tai yra labai svarbu, kad pats priimtų sprendimą
LaMona parašė:
O nepristatė galimybės nenutraukti nėštumo? Šiaip, tai bet kuriuo atveju bet koks kitų valios primetimas yra negerai. Turėtų viską išaiškinti, kad va, jei bus taip,…
mes su vyru apsisprendėm
naujokė2025 parašė:
mes su vyru apsisprendėm
Aš kažkaip tikiu, kad Nipt klysta.... Nes genetikės tikrai mato per echoskopą neatitikimus... O pas jus nemato... Aišku, tyrimas pasakys tiesą dabar🙏🙏🙏
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai