Tūla parašė:
Dėl prisca gal įvyko nesusikalbėjimas. Ji jį pati mūsų vizito metu vadino šakėmis ant vandens. Gal aiškino aiškiau, nes su vyru buvom. Kokį tokį – reik suprasti, to…
Žinokit ten dauguma su vyrais eina. Jūs ne išimtis
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįTūla parašė:
Dėl prisca gal įvyko nesusikalbėjimas. Ji jį pati mūsų vizito metu vadino šakėmis ant vandens. Gal aiškino aiškiau, nes su vyru buvom. Kokį tokį – reik suprasti, to…
Žinokit ten dauguma su vyrais eina. Jūs ne išimtis
Niknik parašė:
Jo, biopsija patikimas, bet kam gąsdinti, kad viskas blogai, nepaaiškinus rezultatus, nepaaiškinus, kad PRISCA yra tik tikimybė. Dėl PRISCA žinojau, kad gali būt bl…
Tai va taip tą niprą ir įbruka paaiškinę, kad vvt tyrimui dabar turi vaisių pilve auginti, kol judesius pajausi, o tada tik vvt daryti, sužinoti ats ir tada nutraukinėti nėštumą, jei esi nusprendęs nutraukinėti , jei vaisius nebus sveikas, o niptas yra tas tyrimas, kur pasidarai šiandien ir po 3 d jau rezultatus gausi. Tik svarbu į Synlabą vykti ir pasakyti, kad Butkevičienė atsiuntė
Saulėlydis parašė:
Aš Jūsų vietoj Nipto būčiau nesurinkus, nes vienos mamytės šioje grupėje ir buvo atvejis- Prisca buvo bloga, pasidarė Niptą -geras. O gimė mergytė su sveikatos prob…
Aš norėjau laukti vvt, po nipto buvo tikslas pasitarti dar, nes kiek supratau vvt tikslesnis, nei biopsija... bet tokios galimybės neturėjau , todėl einu pas genetiką kitą
Niknik parašė:
Aš norėjau laukti vvt, po nipto buvo tikslas pasitarti dar, nes kiek supratau vvt tikslesnis, nei biopsija... bet tokios galimybės neturėjau , todėl einu pas geneti…
Taip,man po Prisca du kartus darė VVT. Bet po gero Nipt jie nelinkę jau daryt VVT 🫤
Saulėlydis parašė:
Taip,man po Prisca du kartus darė VVT. Bet po gero Nipt jie nelinkę jau daryt VVT 🫤
Taip. Jei niptas geras, tai jau neleidžia daryti vvt. Kaip man paaiškino, kad skaitosi, kad niptas sumažino riziką, kurią rodė prisca ir vvt jau nebepriklauso
LaMona parašė:
Taip. Jei niptas geras, tai jau neleidžia daryti vvt. Kaip man paaiškino, kad skaitosi, kad niptas sumažino riziką, kurią rodė prisca ir vvt jau nebepriklauso
Tai tada logiškiausia, jei prisca bloga, rinktis VVT, nes jis tikslesnis
o apie NIPT atlikima yra įrašoma e-sveikatoje?
Tūla parašė:
Man ji minėjo, kad PRISCA nėra labai tikslus, aš pati tą žinojau. Tai galima paskambinti ir pasakyti, kad rezultatai blogi, bet taip būna, o ji mane įvarė į paniką su savo-viskas labai blogai... koks komunikacijos trūkumas gali būti, kai į klausimą kas labai blogai atsako - viskas? Manęs klausė kai NIPT darė kokios rizikos-nieko aš pakomentuoti negalėjau, o po NIPT likau visiškai pasimetusi... jei čia tik komunikacijos trūkumas ir gydytoja taip turi bendrauti, tai ok. Kiekvienas renkasi savo.
Giedrė. parašė:
Tai tada logiškiausia, jei prisca bloga, rinktis VVT, nes jis tikslesniso apie NIPT atlikima yra įrašoma e-sveikatoje?
O mN po blogos prisca genetike, is kart aiule tik VVT, sako nemetykit pinigu nipt'ui, tik leido apsisprest GB ar VVT, sitos grupes deka, pasiskaicius daug istoriju pasirinkau VVT
Leely parašė:
O mN po blogos prisca genetike, is kart aiule tik VVT, sako nemetykit pinigu nipt'ui, tik leido apsisprest GB ar VVT, sitos grupes deka, pasiskaicius daug istoriju …
Kuri genetikė? Man nipt labai jau siūlė Benušienė. Po gero echo ir geros priscos. Iš Butkevičienės jokių komentarų, kad oi rinkis jį, negirdėjau. Ir atėjau ten dar tik 12-13 savaitę, kai vvt dar anksti būtų. Todėl čia ką rašo apie patirtis pas šią gydytoją susidaro įspūdis, kad nesugebėta išsiklausinėti normaliai ir tiek. Gydytoja žinoma ir pati turėtų geriau paaiškinti, nėščiosios pažeidžiamos labiau. O atsiliepimų daugiau, nes ir patenka pas ją daugiau žmonių su siuntimais.
Tūla parašė:
Kuri genetikė? Man nipt labai jau siūlė Benušienė. Po gero echo ir geros priscos. Iš Butkevičienės jokių komentarų, kad oi rinkis jį, negirdėjau. Ir atėjau ten dar …
O man Benušienė per du kartus, kai pas ją buvau, nebrūko nieko.
aš nuoširdžiai nesuprantu, kodėl jus taip ginat Butkevičienę.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai