KKristina parašė:
Aš šiandien atsiguliau į patologinį, jei niekas neįvyks tai pirmadienį skatinimas 🙈
Kada terminas yra? 😇
Mane skatins sekmadienį, nes kolkas nieko nevyksta 2.5 cm atsivėrę yra 🤷♀️
Manau, kad paleidžia ir savaitgaliais 😌
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaKKristina parašė:
Aš šiandien atsiguliau į patologinį, jei niekas neįvyks tai pirmadienį skatinimas 🙈
Kada terminas yra? 😇
Manau, kad paleidžia ir savaitgaliais 😌
KKristina parašė:
Dėl šeštadienio nežinau, bet sekmadienį tikrai nieks nepaleidžia.
Ritutee parašė:
Tokius echo su siuntimu nemokamai daro Satkus 3 poliklinikoj, Holcman dienos chirurgijos centre, dalinai finansuojama Kiseliova Vetrunges klinikoje. O siaip privaci…
ačiū užsirašiau pas Kiseliova.
neila444 parašė:
Dėl šeštadienio nežinau, bet sekmadienį tikrai nieks nepaleidžia.
2018 m.penktadienį ryte gimdžiau, sekmadienį apie pietus išleido. 2019 m.ketvirtadienį ryte gimdžiau, šeštadienį išleido. Gal daba r pasikeitė, bet tikrai išleisdavo.
Nyana parašė:
2018 m.penktadienį ryte gimdžiau, sekmadienį apie pietus išleido. 2019 m.ketvirtadienį ryte gimdžiau, šeštadienį išleido. Gal daba r pasikeitė, bet tikrai išleisdav…
Gimdzau 2010,2012,2016 ir visais tais kartais klausdavau tai sako ne, neišleidžiam. Tai suprask kaip nori
KKristina parašė:
Išleidžia visas dienas 🙂 nesvarbu ar savaitgalis ar švenčių dienos 🙂 bent man taip aiškino gydytoja 🙂
Guesss_ parašė:
Kada terminas yra? 😇
Pas mane kaklelis isvis nesiruošia
ir jokiu kažkokių ženklų
Bet jau mažėja vandenų, tai sekmadienį tikrins vandenis jei bus kritinė riba tada jau ir sekmadienį skarins. Gal busim kaimynės 😂
KKristina parašė:
Taip, sakė pas juos negalioja nei šventinės dienos nei savaitgaliai
09887 parašė:
Taip, sakė pas juos negalioja nei šventinės dienos nei savaitgaliai
Supratau :)) tikiuosi gausim šeimyninę palata😀
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai