liepinukas parašė:
as rugpjuti gimdziau, tai dave...
mes taip pat rugpjuti gimem,tai dave iseinant namo paskutine diena
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaliepinukas parašė:
as rugpjuti gimdziau, tai dave...
jurgiukkss1978 parašė:
Mes siais metais vasari gimem, tai gavom pirmaja diena netgi dvi dezes dovanu, visokiu meginuku, sauskelniu pabandymui, sampuna, aliejuka, visokiu nuolaidu kuponu, pampersams 1 metams Maximoj 20% nuolaida, nemokama draudima, Gintarines ir Norfos vaistines korteles su nuolaidom, visokiu knyguciu ir bukletu.
wanilla parašė:
Sveikos nestukes, kurios vaikstot i kursus GN, siandien pirma kart buvau kursuose, butu idomu suzinoti apie ka praeita penktadieni kalbejot.![]()
o gal zinot kuri tiksliai penktadieni vyks ekskursija po GN?
D.alytė parašė:
o gal zinot kuri tiksliai penktadieni vyks ekskursija po GN?
dazniausiai buna paskutini menesio penktadieni
Self parašė:
Sveikos, mamaytės. Žiūriu, čia prieš keletą dienelių rašėte, kad lankote kursus GN, mes begalo norėjome, bet mums pasakė,kad tik nuo gegužės vidurio :/ Matyt, pavėl…
jus neskubekit dar su tais kursais
pamirsit iki gimdymo viska
dazniausiai einama 6-8menesy ;) man kaip nieko neismanciai tai kursai buvo naudingi, nors kai reikejo gimdyt, buvau viska pamirsus
moke akuseres is naujo. bet bent jau zinojau kas kaip vyksta, ka veztis i GM kaip gimdyklos atrodo.
Sveikos
Kas liecia tuos kursus eisiu ir as tik i paskutine paskaita, kadangi lankausi dar kituose kursuose 3 poliklinikoje, kur sake kartojasi paskaitos. Tik niekaip neina i KUL prisiskambinti ir uzsiregistruoti. Akusere sake eiti be registracijos, bet pabandzius tai padaryti vistiek nepavysta. Ar kur registravotes ir pavyko jums?
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai