Sveikos ir vėl aš čia
Pasipasakosiu truputį. Man buvo didelis nuovargis nuo dieninių maitinimų nes maitinau jau daugiau nei metus, vaikas tvirto charakterio, prieraišus. Bet priėjau tą ribą kai nei požiūrio pakeitimas nei dar kažkas man jau nepadėjo ir norėjosi tiesiog nusipjauti krūtis nes vaikas vis žysdavo ir žysdavo. Ir galų gale išaušo kovo 18d tai diena kai mano vaikas paskutinį kartą žindė dieną. Pirmas 3-4 dienas buvo sunku bet aš jį užimdavau, eidavom lauku, žaisdavom, leisdavau jam padėti man tvarkytis ir pnš kad tik laikas praeitų kaip sakant. Jokių isterijų nebuvo nebent šioks toks liūdesys iš vaiko pusės ir kuo toliau tuo geriau buvo. Dabar kadangi dieną būna be mp valgo kaip žvėris. Ne vienas jau nusistebėjo jo apetitu. Nors nesistebiu mano vyras apetitu irgi nesiskundžia tai čia kaip ir genai
bet nenukrypstant nuo temos sakau jog pasiekiau to ko norėjau ir be didesnių traumų. Dienomis žindžiau iki beveik 1.4m.
Dabar jau liko tik naktiniai maitinimai bet aš matau kad jam dar to reikia bei mane ne taip vargina naktiniai maitinimai kaip vargino dieniniai. Rudenį jau mąstysim ką daryt, gal pats atsisakys kas ten žino
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus