marija1234 parašė:
Kretingos GN gina tik tos kurios nera susidurusios asmeniskai su Opulskiene, nes as asmeniskai tikrai susiduriau bet daugiau niekada nebenoreciau pas ja apsilankyt.…
Man teko gimdyt jos pamainą. Ne pats maloniausias žmogus, seselės į ją keistai reaguoja, bet ne malonaus pašnekesio aš ten atvykau juk. Kad ir kokia nemaloni ji pasirodė ir atrodė, tik jos dėka mane sutvarkė taip, kaip reikia ir šiaip, jos profesionalumu nesuabejojau, bent jau savo atveju. Bet tikriausiai, čia mano gimdymas kaip sausainiukas būtų buvęs betkuriuose GN. Ir šiaip, jau geriau bjauri, bet išmananti savo darbą, negu atvirkščiai.
Ir vien dėl Opulskienės nereiktų sakyti, kad visi Kretingos GN niekam tikę, nes tik geru žodžiu miniu ir antrą tikrai tik ten.
Man, kaip ir kažkuriai kitai, teko pagulėt Klaipėdos patologiniam, iškart po pogimdyviniu, tai prisiklausiau pakankamai, naktimis rėkiančio personalo, kad ne taip kažką mamos daro.
Be to, labai stebėjosi, kad iš Klaipėdos pas juos į Kretingą atvykau, o aš nė karto nesuabejojau, kur gimdyti.