dangusdangus parašė:
Ne po operacijos drenų nedėjo, hemoglobinas 80
Tikrai viskas bus ok, atsistatysit, kantrybes, manau uzteks laselines, maista paziurekit ka valgot.
dangusdangus parašė:
Tikrai viskas bus ok, atsistatysit, kantrybes, manau uzteks laselines, maista paziurekit ka valgot.
Saulytė5 parašė:
Kaip jauciates siandien? Ar jau maziau skauda?![]()
Labukas, šiandien jau skauda mažiau, visai galima daugumą dalykų daryti. Aišku nuskausminamuosius dar reikia gerti ryte ir vakare, be jų turbūt labiau skaudėtų. Nakčiai gydytojas davė gerti kažkokias tabletytes, silpni narkotikai kaip sakė 😁 va nuo jų tai šiandien vos kojom paeinu, matyt man per stiprios 😖
dangusdangus parašė:
Labai zemas.Norma yra apie 120.
Rasa200 parašė:
Sveikos.Isnaršiau ,visa foruma bet nerandau info.Gal kuriai buvo sloga pries operacija?Kita sav.krutu didinimo op.ir nuo ketv.prasidejo sloga.Temperaturos nera,nei …
Dėl slogos nieko tokio, aš operavausi ir su labai stipria sloga ir su kosuliu, bet be temperatūros. Kraukas nieko labai blogo nerodė, tai tikrai nereikėjo atkelti. Be to prieš operaciją ir po jos suleidžia antibiotikų, tai sloga iškart dingo. Aišku dėl kosulio biški blogai, nes pabudus po operacijos užėjo toks stiprus kosulys, o skausmas nežmoniškas, kosėt net negali, bet padėjo kažkoks saldainukas
Ieviuks parašė:
Labukas, šiandien jau skauda mažiau, visai galima daugumą dalykų daryti. Aišku nuskausminamuosius dar reikia gerti ryte ir vakare, be jų turbūt labiau skaudėtų. Nak…
O kas cia per silpni narkotikai? Koks pavadinimas?
ir kaip sekasi miegoti ant nugaros?
Saulytė5 parašė:
O kas cia per silpni narkotikai? Koks pavadinimas?ir kaip sekasi miegoti ant nugaros?
Aš net nežinau kaip vadinasi tos tabletės, davė 4 tabletes nukirptas visas pavadinimas, kažkoks zazepam
O miegot ant nugaros man sunkiausias dalykas po operacijos, neįsivaidzuoju kaip iškesiu šį laikotarpį. Kol kas kol su narkotikiukais tai miegu be problemu 😊
Ieviuks parašė:
Aš net nežinau kaip vadinasi tos tabletės, davė 4 tabletes nukirptas visas pavadinimas, kažkoks zazepam![]()
Tazepam turbut ;)
Ieviuks parašė:
Aš net nežinau kaip vadinasi tos tabletės, davė 4 tabletes nukirptas visas pavadinimas, kažkoks zazepam![]()
Jus pas Daunoraviciu operavotes? As eisiu pas ji i konsultacija
Ieviuks parašė:
Dėl slogos nieko tokio, aš operavausi ir su labai stipria sloga ir su kosuliu, bet be temperatūros. Kraukas nieko labai blogo nerodė, tai tikrai nereikėjo atkelti. …
Ačiū,bent kiek nuraminot,o tai panika...
Saulytė5 parašė:
Jus pas Daunoraviciu operavotes? As eisiu pas ji i konsultacija![]()
Taip, pas Daunoravičių
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai