rimante111 parašė:
Tai sis tepaliukas ir nera is ebay ar neaiskios sudeties
Na tai naudokit. Man tikrai tas pats
rimante111 parašė:
Tai sis tepaliukas ir nera is ebay ar neaiskios sudeties
Na tai naudokit. Man tikrai tas pats
Pasidareme mes lopo tyrima CD8 klinikoj Kaune. Uz konsultacija mokejom 35 eu, uz tyrima 12x2.5eu=30 eu, uz tyrimo komentara 30 eu. Kai skambinau ir klausiau ar reikia siuntimo, sake nea nereikia, tik po laiko pasake, kad su siuntimu butu buve viskas per pus pigiau
ne esme. Zodziu mano ir gydytojos nuomone kai kur issiskiria - kai kur as matau reakcija, o ji ne ir kai kur inai galvoja, kad ten yra reakcija nors man atrodo, kad ten senesnis plemukas toje vietoje buvo. Kai uzdejo pleistra numeriuku nesurase, tai tikiuosi, kad nesumaise kur koks alergenas
ir siaip prirase daug +/- tipo reakcija yra, bet nesiskaito.Tai prie visko ko mes jau esame atsisake patare vengti grikiu, kurie tikrai aiskia reakcija parode, visa kita sake nera labai baisu, mums tik itaria atopini dermatita. Net nezinau
norejau paziureti kaip tas tyrimas atliekamas, kad galeciau pati padaryti, tai tikiuosi uzsigydyti odele ir tada vel bandysiu darytis pati, tai manau man aiskiau ir geriau gausis, arba susitarsiu su kuria nors is jusu ir jus padesit, nes jauciu tikrai geriau ir atsakingiau viska padarytumet nei tie gydytojai, o atrodo privati klinika ir pinigu belenkiek sumokejau.
Kada nuplėšė pleistrą? Tai net neparašė duotame išraše kas po numeriais slypi ar parašė? Kai pati darysite žiūrėkite kurie bėrimai išlieka ant nugaros ilgiausiai ir fotkinkit būtinai. Jei antrą parą galima suabejoti, tai jau trečią parą akivaizdu būna be jokių dvejonių.
balta juoda parašė:
Kada nuplėšė pleistrą? Tai net neparašė duotame išraše kas po numeriais slypi ar parašė? Kai pati darysite žiūrėkite kurie bėrimai išlieka ant nugaros ilgiausia…
Tai jeigu po 2paru raudonumas yra, o po 72val jo praktiskai nematyti, tai ar ta produkta galima naudoti?
brigita27 parašė:
Tai jeigu po 2paru raudonumas yra, o po 72val jo praktiskai nematyti, tai ar ta produkta galima naudoti?
Vadinasi nestiprus alergenas, tai ir bėrimas nestiprus. Ar duoti? Na sunku pasakyti vienareikšmiškai. Visiškus minusus duoti yra geriau. Kartais galima ir tą kur po trečios paros išnyksta, bet visgi odai tai atsilieps norim to ar ne.
mulier parašė:
Vadinasi nestiprus alergenas, tai ir bėrimas nestiprus. Ar duoti? Na sunku pasakyti vienareikšmiškai. Visiškus minusus duoti yra geriau. Kartais galima ir tą …
Aisku, tai tada nebelieka ka duoti. Kur siek tiek raudonumas buvo islikes po 72val stengiuosi duoti reciau, o kur visai nesimato dazniau, tai maisto ivairove menka
aplamai msno mazoji pradeko prastai valgyt, pagrindas mp, na dar koki obuoli suvalgo, o kosiu ir darzovieniu niekaip
balta juoda parašė:
Kada nuplėšė pleistrą? Tai net neparašė duotame išraše kas po numeriais slypi ar parašė? Kai pati darysite žiūrėkite kurie bėrimai išlieka ant nugaros ilgiausia…
pleistra uzklijavo sestadieni, nuplesiau po 48 val , dariau foto ir siandien po 72 val ji vertino ir ziurejo foto. Tai lape zinoma surasyta viskas su skaiciais tai pagal logiska seka kai ziuriu i lapa ir nugara tai gal ir atitinka,bet kai kurie kur inai pazymejus pliuusa/minusa as nematau jokios reakcijos, tai gal sakau ne nuo tos puses skaiciuoju ar kaip cia gali buti.
balta juoda parašė:
balta juoda parašė:
Norit pasakyti, kad pleistra pati nuimti po triju dienu, kad nebutu abejoniu?
Karallaite parašė:
Sveikos o galima lopo testa daryti 3menesiu vaikui??
Galima.
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai