SimonaDu parašė:
Nes menesinem sirgti sirgau bet pora dieneliu, tik ka va pradejo pykinti mane snd ai sakau reikia pasidaryti testuka tai iskart atsirado neryski antra jostele ti mi…
o tai dar geri juos?
SimonaDu parašė:
Nes menesinem sirgti sirgau bet pora dieneliu, tik ka va pradejo pykinti mane snd ai sakau reikia pasidaryti testuka tai iskart atsirado neryski antra jostele ti mi…
o tai dar geri juos?
inusiukas parašė:
o tai dar geri juos?
As geriau regulon bet juos geriau tik menesi praita netiko man net nebaigiau kutso 1 tablet neisgeriau , iskyru atsiradusiu buvo su krauju tai nusprendziau negerti o geriau tik tam kad gydytoja patare pora menesiu pagerti ir gerina pasak jos pastojima o dbr sia savaite pykina mane kazko labaii o testuka pasidariau is norfos vaistines ten american kazkaip vadinas tai iskarto atsirado antra neryski juostele bet ryt ovuliacijos diena pagal skaiviavimus turetu buti gal todel atsirado kazkas arba geriant kt gal netycia pavyko
na noreciau bet nededu vilciu per daugiausiai
SimonaDu parašė:
As geriau regulon bet juos geriau tik menesi praita netiko man net nebaigiau kutso 1 tablet neisgeriau , iskyru atsiradusiu buvo su krauju tai nusprendziau negerti …
tai nestumo testa pasidaryk ir bus aisku
SimonaDu parašė:
As geriau regulon bet juos geriau tik menesi praita netiko man net nebaigiau kutso 1 tablet neisgeriau , iskyru atsiradusiu buvo su krauju tai nusprendziau negerti …
ikelk testuko nuotrauka
SimonaDu parašė:
Ar yra kas pastojus geriant kontraceptines?
as :))) tik as pastojau ne pilna menesi gerdama....todel gydytoja sake,kad oirma menesi oasisaugoti reikejo vistiek,nes dar organizmas neisisavino kontraceptiko,nespejau isgerti kurso.....bet siap zinau viena moteri kuri pastojus su spirale.....kaip sako 100 apsaugos nera,jei turi santykius....
SimonaDu parašė:
Ar yra kas pastojus geriant kontraceptines?
sveiki vis stebiu jusu temele ir dziaugiuosi su kiekviena sulaukusia //
as pastojau gerdama kontraceptikus...realiai tai tikimybe labai maza tik 1 procentas...bet va as i ji ir papuoliau
Na nededu as vilciu bet gal netycia nutiko stebuklas
taip ant juoka sakau reikia pasidaryti testuka ir se tau juostele neryski, nes durnai jauciuosi pykina jau trecia diena nervuota esu nors geriu siuflerio druska kad nervu siste
Sveikos!
Kaip ir visos panelės turiu klausimą. Reikalinga Jūsų nuomonė. Nuo gruodžio mėn. turiu keistą mmm ciklą. Gruodžio mėn. sirgau du kartus, 2d. ir 20d. Sausio mėn. pradėjau sirgti 18d., o vasario mėn. 16d. Šiandien jau yra kovas, o mėnesinių vis dar nėra. Kaip manote, ar turiu nerimauti?? Seksas kaip supratote buvo...
qelizabeth parašė:
Sveikos!
Nu nežinnau, reiktų kreiptis į forumą "Ekraninis echoskopas ir nuotolinis gydymas" :). O geriausia tai pasidaryti testą.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai