2025.09.24 13:15 (prieš 6 mėn.)
deimantenei parašė:
Mano nors metų tik, aš panašiai darau. Kiek tik įmanoma skiriu dėmesio jam, kad nesijaustų nustumtas ir nereikalingas. Būna, kad vežuosi tik jį į parduotuvę, kol ma…
Nors maniškiai didesni, bet vis tiek visiems reikia skirti dėmesio. Jei tik skiriu per mažai prasideda darželyje problemos, mušasi, neklauso. Namie tiesiog nuotaikos neturi, tai jau kasdien visus reik išmyluot išbučiuot 🤭.
Vyresnėlis konservatyvesnis mažiukės atžvilgiu, sako, kad jam ji patinka, bet liesti, bendrauti su ja jis noro nerodo. Mažesnis jau kitaip reaguoja, visalaik ateina su sese bendraut, pastoviai glosto, domisi. Toks "auklytė" kaip aš juokiuos 🤭. Vis skenuoja sesės nuotaikas, ieško momento kada galės prieit 😊. Tai jis nelabai reaguoja kažkaip neigiamai, labiau vis tiek brolį kopijuoja. Brolis mušėsi darželyje, nes kaip sakė jį nervino kiti vaikai. Tą patį ir jis darė, su identiška fraze. Tai ir iš manęs išgirdo identiškus žodžius 🤭.
Gerai, kad abu įtraukiat į kažkokias veiklas, nors ir nelengva kai labai skiriasi dabar tas amžius, bet su laiku supanašės pomėgiai. Turėsit copy paste 🤭. Liūdna dėl to kopijavimo, ilgai jaučiaus, kad nesuprantu mažesnio charakterio, kadangi viską darė tą patį ką brolis. Faktas tada labai gražiai bendravo, dabar atsirado pas mažesnį savo norai, pomėgiai, tai ir pykstasi daugiau. Bet natūralu, išaugs manau kažkada 😌
Man maitinimas pm irgi buvo pasirinkimas. Žinau, kad mp niekas nepakeis, vaikui tai idealiausias maistas. Vis gi neįsivaizduoju kasdienybės būnant lyg pririštai prie mažiukės. Visuomet skiriu jai max dėmesio kiek tik išeina, bet tai jog valgo ne iš manęs suteikia daugiau laiko paroj nudirbt kitus darbus. Skirt berniukam laiko, galiausiai ir sau. Gal skamba iš dalies savanaudiškai, bet nemanau, kad po gimdymo turiu tenkint savo kūnų absoliučiai visus mažytės poreikius. Tad mano pozicija leliuko maitinimo atžvilgiu yra fed is best, bet ne breast is best 🤷♀️.
Tačiau toks mano pasirinkimas ir gerbiu kitų moterų nuomonę apie žindymą ir ėjimą tokiu maitinimo keliu 🩷🌸. Tad jokiais būdais nevilioju maitint pm, kaip tik ta tema sakau, kad jei yra noro reik nepasiduot. Tačiau ir pm nėra kažkoks blogis. Tiesiog manau galime rinktis kaip šeimai yra geriausia 🩷. Svarbiausia leliukas sotus, priauga svorio ir gerai jaučiasi, o laiminga mama = laiminga visa šeima 🥰.