justemur parašė:
Lapkritį gimdžiau. Šilta , bet mes ir žiemą namie atidarytus langus dažnai laikom🤣
Mhm, tada mano ir jusu "silta" gali siek tiek skirtis😂
Josvainių g. 2, Kaunasjustemur parašė:
Lapkritį gimdžiau. Šilta , bet mes ir žiemą namie atidarytus langus dažnai laikom🤣
Leja- parašė:
Naujagimiams palankios ligoninės negali būti šaltos
kavaminta parašė:
O galima atsiskaityti kortele uz palata, vyro maista?![]()
Jei isleidimo diena nebus arba savaitgalis tai galima. Nes mums buvo tik grynais
kavaminta parašė:
O galima atsiskaityti kortele uz palata, vyro maista?![]()
Savaitgaliais tik grynaisiais
Gal galite dar priminti, ka reikia savo tureti i gimdykla? Ar marskinius duoda? Slepetes? Chalatas reikalingas? Ar vyras paskui gali tiesiog atvest, po gimdymo. Pirma gimdziua Marijampoleje, apsoliuciai nieko nereikejo, net leliukui rubeliu, tai dabar nieko nezinau, kaip cia viskas Kaune buna🤷♀️
Amber3 parašė:
Gal galite dar priminti, ka reikia savo tureti i gimdykla? Ar marskinius duoda? Slepetes? Chalatas reikalingas? Ar vyras paskui gali tiesiog atvest, po gimdymo. Pir…
Šlepečių reikia, gimdymui marškinius duoda, po gimdymo taip pat aprengia nauja pižama, chalatą taip pat duoda. Tai chalato tikrai man nereikėjo savo, o naktinius poto pasikeičiau savo nes buvom 3 paras ☺️
Amber3 parašė:
Gal galite dar priminti, ka reikia savo tureti i gimdykla? Ar marskinius duoda? Slepetes? Chalatas reikalingas? Ar vyras paskui gali tiesiog atvest, po gimdymo. Pir…
Aš slepetes turejau savo, jie net nesiule 🤔
Gal del to kad turejau savo ir nesiule🤭 Marškinėlius ir chalata duoda. Iš kart paprašė, kad paduotume leliukui rubelius ir vilnones koinytes, jie pasidėjo pas save ir vėliau perengė
JDeimukas parašė:
Aš slepetes turejau savo, jie net nesiule 🤔
Gal del to kad turejau savo ir nesiule🤭 Marškinėlius ir chalata duoda. Iš kart pa…
Šlepečių neduoda, parašyta jog reikia įsidėti, geriausia gumines
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai