Kalnupė parašė:
Sveikos mamytės, rašau, nes esu stipriai sutrikusi. Turiu tris vaikus, kurie buvo planuoti ir laukti. Bet vakar sužinojau, kad vėl laukiuosi. Kadangi netyčiukas, es…
Sveikinu, laukit dabar jau mažylio, daugiau nieko 😇😍
Kalnupė parašė:
Sveikos mamytės, rašau, nes esu stipriai sutrikusi. Turiu tris vaikus, kurie buvo planuoti ir laukti. Bet vakar sužinojau, kad vėl laukiuosi. Kadangi netyčiukas, es…
Kalnupė parašė:
Sveikinu ❤️💝
Inga.St parašė:
Sveikinu!!🥰 Nieko nedaryti ,o džiaukitės šiuo nuostabiu laikotarpiu 🦋🥰
Ačiū už padrąsinimą🥰. Man to reikia
Juk@ parašė:
Net neabejoju, kad ketvirtas vaikas jums atnes be galo daug laimes ♥️♥️♥️♥️
Ačiū🥰. Dabar kažkodėl baisu. Labai ačiū už padrąsinimo.
LauraDov parašė:
Labukas, sveikinimai! Esu tose pačiose rogėse šiuo metu, trys vaikai namuose ir laukiam ketvirto 😍 Atsipalaiduokit ir ramiai pradėkite laukimą, jei jau taip atsitik…
Ačiū 🥰. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nors šiuo metu truputį neramu.
ritama78 parašė:
Drąsos ir ramybės, susitvarkysite, Dievas davė, vadinasi reikia, jokių netyčiukų nebūna🤗
Ačiū už palaikymą 🥰
almile parašė:
🥰Ačiū
Jorinija parašė:
Sveikinu ❤️💝
🥰
Kalnupė parašė:
Ačiū🥰. Dabar kažkodėl baisu. Labai ačiū už padrąsinimo.
Dazniausiai baime kelia nezinojimas 😊 jei turit instagrama, susiraskit daugiavaikiu mamu profiliu, as radus esu net su 12 ir daugiau vaiku, visiskai susizavejus esu tomis seimomis! Pradejau ir as dalintis savo kasdienybe, galit ir mane susirast instagrame julie.jsx , gal bus ramiau arba kaip tik ne 😀🫣
Juk@ parašė:
Dazniausiai baime kelia nezinojimas 😊 jei turit instagrama, susiraskit daugiavaikiu mamu profiliu, as radus esu net su 12 ir daugiau vaiku, visiskai susizavejus esu…
Ačiū 😊
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai