Livija parašė:
Grįžom po gines ir tikrai pilvuke mergaitė! Vyras pametė galvą 😁🥰
Sveikinimai 😍
Livija parašė:
Sveikinimai 😍
Livija parašė:
Super!!! Bet tai kiek šoko įvarė 🤦🏼♀️😄 ar bandet pries ov myletis ar nieko neskaiciavot ir netaiket?
stasike parašė:
Vakar vakare skaitydama rugsėjinukus, supratau, kad man sunku bendraut su pirmakartėmGal priimsit į būrį? Gal yra uždara daugiavaikių grupė? Mes, panašu, laukia…
Visai gera mintis butu padaryti uždara grupe 😊
Livija parašė:
Nebesinori tikėti echoskopais. O drug kita kart nuėjus sakys kad mergaitė 😳
Oi, su preitu nėštumu mums kokius 3k keitėsi berniukas-mergaitė. Tik pačiam gale jau pati mačiau echo, kad tikrai pupelė
stasike parašė:
Ar yra čia jau į darbus grįžusių mamų? Kaip sekasi derinti šeimą ir darbą? Kaip jūsų darbdaviai, kolegos žiūri į jūsų šeimos dydį?
Jau virs metu kaip grizus i darba. Labai buvo sunku man psikologiskai,nors vaikui labai patiko darzelis ir iki siol ji lanko su malonumu,bet as tik dabar pradejau dirbt su malonumu. Net nezinau kodel taip,dirbdavau savaitgaliais nuo tada kai maziukui buvo 4 men,tam kad greiciau isibeget,kai grisiu su visam,o gavosi atvirksciai.
Su namais nevisada speju,bet saves neapkraunu
Gyvenu ne LT,tai pas mus visai kitas poziuris i daugiavaikes seimas.
Livija parašė:
🌹😍🥰👸 Baltas pavydas 😁
Sveiki, aš nesenai grizau į darbus, gyvenam Lietuvoj. Požiūris normalus , aišku klausė ar susiderinsiu ar vaikas priprato jau darželį, nes naują darbą susirasti. Manau nuo acios moters požiūrio priklauso, trys vaikai nėra kažkas baisaus, kai nori viską susiderini. Ieškau išeičių. Buvau pačiai psichologiškai sunku išeiti iš namų, bet DB jau gerai 😁
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai