Fione parašė:
Aciu uz pasidalinimus. Bet tai kaip viskas palikta likimo valiai, galetu buti koks nors isaiskinimas sodroj su aprasytomis realiomis situacijomis, kaip tai daro vmi…
Ne, tokių realių situacijų pavyzdžiuose nebuvo.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįFione parašė:
Aciu uz pasidalinimus. Bet tai kaip viskas palikta likimo valiai, galetu buti koks nors isaiskinimas sodroj su aprasytomis realiomis situacijomis, kaip tai daro vmi…
Ne, tokių realių situacijų pavyzdžiuose nebuvo.
Migla_la parašė:
Na įdomu labaipateikiau prašymus, viską priėmė, lauksiu paskaičiavimo ir parašysiu kai žinosiu kas gausis bendroj sumoj. Kiek sodroj sakė, tai jeigu nesigaus ta…
Tai va permoką man išmokėjo sodra, gavosi labai panašiai, kaip ir skaičiavau.
VPA esu pasirinkusi 18men.
Sodrai užpildytas prašymas 18 men, o į darbą buvau iškart užpildžius, kad atostogausiu 16 mėn ( 2 paskutinius ima vyras) .
Tai dabar kai sodroje pildysiu, kad noriu atšaukti VPA ar man į darbą siųsti kažką? Nes realiai tai nėra man ten ką atšaukti, nes jau ir taip rašiau, kad atostogausiu iki vaikui bus 16men. Bet sodroje rašo, kad darbdavys turi pažymėti atostogų atšaukimą, tai pasimeciau kaip daryti 🤔🤔
Eiva2 parašė:
VPA esu pasirinkusi 18men.
Sodrai užpildytas prašymas 18 men, o į darbą buvau iškart užpildžius, kad atostoga…
Tai oriminkit darbdaviui, kad atšaukiat ir grįžtat
Gruodis24 parašė:
Tai oriminkit darbdaviui, kad atšaukiat ir grįžtat![]()
Bet aš neatšaukiu o tiesiog grįžtu 🤷🙂
Eiva2 parašė:
Bet aš neatšaukiu o tiesiog grįžtu 🤷🙂
Tiesiog nusiųskite dardaviui primibimą kad grįžtate ir jis iš savo pusės viską sutvarkys. Kur čia tragedija? Sodra juk nežino kuriam laikui parašėt prašymą 16 mėn ar trims metams
Dovilka. parašė:
Sveiki, jei vyras eina neperleidžiamų atostogų, o aš dirbu dvejose darbovietėse, į vieną grįžtu dirbti, o į kitą ne. Kokius prašymus reikia rašyti antroje darboviet…
Apmokamas/neapmokamas atostogas tada imat.
BožkeK parašė:
Sveikos paneles ,iseinant vaiko prieziuros atostogas ar pasirinkote kas kad taikyti NPD?kad daugiau pinigėlių gauti kiekviena men? Kokia suma per metus neturetu vi…
Jeigu nevirsys +- 30000 eur.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai