Vikte parašė:
O tu kaip Saulyt, prisiilsejus, paatostogavus, atsigavus?
agam,prisiilsejom,nuo sian kimbom vel i darbus , i mokslus...
o tai normalu ,kad svoris krenta??
Vikte parašė:
O tu kaip Saulyt, prisiilsejus, paatostogavus, atsigavus?
agam,prisiilsejom,nuo sian kimbom vel i darbus , i mokslus...
o tai normalu ,kad svoris krenta??
saule86 parašė:
agam,prisiilsejom,nuo sian kimbom vel i darbus , i mokslus...o tai normalu ,kad svoris krenta??
![]()
nzn mama sako, kai ji musu laukesi visada jai pirmus menesius svoris nukrisdavo.O man tai su pirmais nei krisdavo nei aukdavo.Tai gal normalu
Vikte parašė:
Aaaaaaatai gerai, o tai galvoju vsio nurasyta prie pensininkiu
![]()
O as tai nenoriu dar i ju gretas, pensijos mazos![]()
geras
Vikte parašė:
nzn mama sako, kai ji musu laukesi visada jai pirmus menesius svoris nukrisdavo.O man tai su pirmais nei krisdavo nei aukdavo.Tai gal normalu![]()
na as irgi prisimenu,kazkas is vyresniuju man yra sakes,kad nestumo pradzioje svoris dazniausiai nukrinta,o paskui pamazu auga..tai reiskiasi viskas OK
Vikte parašė:
nzn mama sako, kai ji musu laukesi visada jai pirmus menesius svoris nukrisdavo.O man tai su pirmais nei krisdavo nei aukdavo.Tai gal normalu![]()
mano mama sake kai su manim vaiksciojo, tai nieko valgyt negalejo nes isvemdao tai iki 5 men svoris labai krito buo numetus daugiau nei 15 kg, bet gimiau sveika tik labai maza sveriau nepilnai 2500kg
indrut parašė:
mano mama sake kai su manim vaiksciojo, tai nieko valgyt negalejo nes isvemdao tai iki 5 men svoris labai krito buo numetus daugiau nei 15 kg, bet gimiau sveika tik labai maza sveriau nepilnai 2500kg![]()
Tai kad ir as apie 2500g sake gimiau,o va maniskiai jau prie tu drambliuku, mergaite 3.9kg o berniukas 3.5kg.
Vikte parašė:
Ka mergaites veikinejat?
as vat bandau referata parasyt,sesija ne uz kalnu...ir viena akim cia skaitineju :D:D
saule86 parašė:
Vikte,o kokius pozymius dabar jauti?? pykina smarkiai??
na smarkiai tai nepasakyciau, nes ne visada iki vemimo, labiau remuo eda.Ir maistas visas neskanus, tai penktadieni verkiau, kad niekuo negaliu pasimegaut.Mandarinai dar buvo skanu, bet isbere , o ir daug sako negalima o tai vaikas elergiskas bus.
Ir va tokie silpnumai uzeina, nuovargis greitas ,uzeina miegas, o po valandos miego ,nemiga kankina...ai zodziu istizus tokia.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai