Badiamoc parašė:
Turiu nestandartine istorija - kurios moralas stebeti HCG ir visgi nepasikuklinti nueiti ir pas kita ginekologe - nes negimdinis nestumas nustatytas tik 12savaite. …
Laikykitės. Jūs jau po operacijos?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįBadiamoc parašė:
Turiu nestandartine istorija - kurios moralas stebeti HCG ir visgi nepasikuklinti nueiti ir pas kita ginekologe - nes negimdinis nestumas nustatytas tik 12savaite. …
Laikykitės. Jūs jau po operacijos?
Badiamoc parašė:
Ar tikrai negimdyminis nestumas? Galbut per tas 12 sav po nutrukusio nestumo darsyk pastojote ir tai naujas nestumas?
Echoskopu pradeda matyti nestuma tik nuo ~1500-2000 hcg. Ar mate echoskopu kad issputes kiausintakis?
Meshka parašė:
Ar tikrai negimdyminis nestumas? Galbut per tas 12 sav po nutrukusio nestumo darsyk pastojote ir tai naujas nestumas?
Aš tą patį pagalvojau. Man kai buvo negimdinis,tai hcg labai gerai augo. O čia sako nustojo augti. Ir paskui vėl augo. Nu kažkaip keistai čia
Meshka parašė:
Kai suzinojau kad hcg nebekyla nuo tada turejau tik saugius lytinius santykius tad tiketina ten senas nestumas. Echoskopu mate cistas ir viename darinyje kraujotaka. Is tikro soke buvau nelabai jau suratau kas vyksta bet per viena diena mane apziurejo 5gydytojai jauni/vyresni. Visi ta pacia isvada sake. Gal tai gali buti ir naujas nestumas, bet esmes nekeicia -3 dariniai kiausidese. Jau ir taip sis persileidimas po 3metu bandymo pastoti atrodo keista loterija, o jei sugebejau pastoti saugodamasi tai isvis
Operacija ketvirtadieni.
Badiamoc parašė:
Kai suzinojau kad hcg nebekyla nuo tada turejau tik saugius lytinius santykius tad tiketina ten senas nestumas. Echoskopu mate cistas ir viename darinyje kraujotaka…
Isvada dokumentuose: desineje kiausideje 2cistiniai dariniai, vienas 4cm, echonegatyvus, kitas 4cm echonegatyvus, salia kaires kiausides misrus 1,67x1,08 dydzio su isreiksta kraujotaka.
Isvada: negimdinis nestumas kairiajame kiausintakyje.
Badiamoc parašė:
Isvada dokumentuose: desineje kiausideje 2cistiniai dariniai, vienas 4cm, echonegatyvus, kitas 4cm echonegatyvus, salia kaires kiausides misrus 1,67x1,08 dydzio su …
Linkiu kuo didžiausios stiprybės pati patyriau ne vietoj pastojima prieš beveik nepilnus metus žinau ką tai reiškia man liepė ringtis ar su vaistais ar operacija sakau kas būtų geriau tai pasakė jei norite dar vaikų tai siūlau vaistais paklausus ta prasme sako jei operuociausi netekčiau kiaušidės nes vaisius buvo prisitvirtinęs beveik prie pat kiaušidės 😥 bet ačiū dievui su vaistais viskas buvo gerai išsivale susitvarkė ir dabar esu jau 11 savaičių neščia ☺️ taigi nepraraskite vilties viskas ateina su savo laiku 🥰🥰 ir linkiu kad kuo greičiau nusišypsotu laimė ir jums ❤️❤️
Badiamoc parašė:
Isvada dokumentuose: desineje kiausideje 2cistiniai dariniai, vienas 4cm, echonegatyvus, kitas 4cm echonegatyvus, salia kaires kiausides misrus 1,67x1,08 dydzio su …
Aš taip pat vasario men pasalintas kiausintakis po antro negimdinio ir siuo metu laukiuosi viskas bus gerai 🙂
9920916 parašė:
Aš taip pat vasario men pasalintas kiausintakis po antro negimdinio ir siuo metu laukiuosi viskas bus gerai 🙂
Dziugu girdeti.
o kokiam laiko tarpui duoda bilieteni po operacijos?
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai