Tikroji parašė:
Bet kokį Nipt darant, lytis įeina 😉
Bet būna, kad reik pasakyti, kad nori ir lyti sužinoti. Aš būčiau nepasakius, būčiau ir nesužinojus.
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįTikroji parašė:
Bet kokį Nipt darant, lytis įeina 😉
Bet būna, kad reik pasakyti, kad nori ir lyti sužinoti. Aš būčiau nepasakius, būčiau ir nesužinojus.
Daphne parašė:
Manęs klausė jau darant Nipt, ar norėsiu žinoti lytį ☺️
Tikroji parašė:
manes taippat klause. nemanau, kad nurodo automatiskai - ne visi tevai nori zinoti
Tikroji parašė:
O aš pati pildant dokumentus užklausiau. Ir ji taip susimėčius, perklausė lyg būtų pamiršus paklaust. Formoj reikėjo varnelę uždėti.
zvirbliuke parašė:
Sveikos. O lytį darantis nipt natera panorama nustato automatiškai? Dariausi inmedicoje ir nieko nepasakė dėl lyties nustatymo, paklausė tik ar išplėstinį ar ne nor…
Tikrai bus, dariaus tą patį
Daphne parašė:
O aš pati pildant dokumentus užklausiau. Ir ji taip susimėčius, perklausė lyg būtų pamiršus paklaust. Formoj reikėjo varnelę uždėti.
Kažkaip man labai skubėjo, net nepildė dokumentų prie manęs.
Raganele13 parašė:
Noriu paklausti, ar atliekant plačiausios apimties NIPT tyrimą tiriamų chromosomonių ligų, delecijų nurodytas sąrašas baigtinis (angelmano sindromas, di dzordzo ir …
Tiria tuos sindromus, kurie isvardinti. To ko nepamineta- netiria.
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai