Aliciuke parašė:
Labas,
Vis paslapčia stebiu šį forumiuką ir stebiuosi Jūsų nuostabiais darbais, kurie įkv…
grazu labai ir spalvytes tokios svelnios
Aliciuke parašė:
Labas,
Vis paslapčia stebiu šį forumiuką ir stebiuosi Jūsų nuostabiais darbais, kurie įkv…
grazu labai ir spalvytes tokios svelnios
Dalialia parašė:
o as mastau mazei pavasariui nert kepuryte su salikeliu ir kadangi nesu sitoj srity profe, neisivaizduoju, kokius siulus pirktmedvilne su akrilu?
![]()
manau labai neblogas pasirinkimas ir nert smagu ir priziuret lengva
Aliciuke parašė:
Labas,
O aš sakyčiau čia labai tobula palaidinukė
erixa80 parašė:
uzteks tikrai, neriasi gan lengvai ir greitai-man gal 4 dienas uztruko ...vakarais telika beziuredama ir nusinarpliojau![]()
O kokius siulus rinkaisi?
snopsike parašė:
O kokius siulus rinkaisi?
medvilne su akrilu
erixa80 parašė:
ikeliu kvadratku shemute, o gelyciu kaip ir neturiu, pati tiesiog nuneriau, bet siaip labai paprastos, jei labai noresite galesiu pamegint aprasyt![]()
Laba diena, labai patiko jusu pleduko ideja, bet kazi ar man taip iseitu graziai padaryt.. viska lig ir suprantu sioj schemutei,tik nesuprantu kaip tie melini lankeliai ar kilputes mezgasi.

As Ir Tu parašė:
Laba diena, labai patiko jusu pleduko ideja, bet kazi ar man taip iseitu graziai padaryt.. viska lig ir suprantu sioj schemutei,tik nesuprantu kaip tie melini lan…
aciu, uz pagyras, o tie melyni lankeliai, tai trys stulpeliai su uzmetimu sumegzti kartu...t,y darai pirma stulpeli su uzmetimu-pertrauki akele per pirmas dvi, o dvi lieka ant vaselio, tada antra stulpeli daryt ir vel pertraukt tik per dvi , ir trecia taip pat, pertrauki per dvi, tada jau per visasa likusias...
na nezinau ar labai aiskiai bet stengiausi.
erixa80 parašė:
aciu, uz pagyras, o tie melyni lankeliai, tai trys stulpeliai su uzmetimu sumegzti kartu...t,y darai pirma stulpeli su uzmetimu-pertrauki akele per pirmas dvi, o dv…
oj kaip aciu
viska supratau
As Ir Tu parašė:
oj kaip aciuviska supratau
![]()
tikiuosi, kai darbeli baigsite-butinai pasirodysite
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai