liute94 parašė:
Man tai pat nieko neleido, nes sakė nėštumas per mažas, jeigu būtu buves didesnis tada reikėtu susileisti
Nėštumo savaitės tikrai neįtakoja, man buvo nepilnai 6 sav.
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįliute94 parašė:
Man tai pat nieko neleido, nes sakė nėštumas per mažas, jeigu būtu buves didesnis tada reikėtu susileisti
liute94 parašė:
O kam to reikia? kas butu nesuleidus?
Raaasele parašė:
Ar tikrai žinote, kad skiria imunoglobulino injekciją persileidus? Mano rezus -, vyro +, persileidau 3 kartus, nieko neskyrė, nors klausiau apie tai.
Yra įvairios nuomonės - UK, JAV, kiek teko skaityti, iki 12 sav. paprastai niekas nekreipia dėmesio. Neva, iki to laiko tikimybė labai maža kad vyks kraujo grupių konfliktas. Pas mus apsidraudimui suleidžia, tik reikia kartais priminti medikams, nes ne kiekvienas pagalvos ir pasiūlys. Bijau pameluoti, bet lyg mano ginius minėjo, kad jei daryčiau VVT, irgi tektų suleisti.
Soony parašė:
O kam to reikia? kas butu nesuleidus?
Dėl kraujo konflikto (t.y. jei vaikelio buvo +) gaminasi antikūniai ir kito nėštumo metu gali atakuoti būsimą kūdikį ir pražudyti jį.
Pumpurai parašė:
Dėl kraujo konflikto (t.y. jei vaikelio buvo +) gaminasi antikūniai ir kito nėštumo metu gali atakuoti būsimą kūdikį ir pražudyti jį.
OHO
drakoniene parašė:
Man buvo virš 4 sav. Mano nėštumas buvo mažesnis.
Tai taip, kad gal jum reikėjo, o man ne.
Galbūt leidžia nuo beveik 6 sav, aš nežinau, kaip man sakė taip sakau ir jum.
liute94 parašė:
Man buvo virš 4 sav. Mano nėštumas buvo mažesnis.
Tai taip, kad gal jum reikėjo, o man ne.
Tai kiekviena savo sveikata rūpinamės pasiklaudami daktarais arba ne.
Turiu gyvų pavyzdžių, kaip nesuleisti vaistai net per 3 persileidimus iššaukė imuninio nevaisingumo problemas.
Sėkmės Jums
Sveiki. Papasakosiu savo istoriją.
Esu tiką po antro nesivystančio nėštumo (7-8sav nustoja plakti širdutė) .. Vaikų dar neturiu. Abu kartus nei kiek nekraujavau ir net neįtariau, bet per echo kokią 10sav pasimato. Realiai 3-4sav vaikštau ir niekas net nesiruošia valytis, todel abu kartus teko gultis į ligoninę medikamentiniam išvalymui.
Pirmą kartą per 3 dienas pilnai išsivalė, bet buvo sunku.. Antrą kartą per 4 dienas, bet beveik be skausmų. Jau pasirašiau dokus abrazijai (narkozei), bet neprireikė, ryte nejučiom tuolete tuos likučius palikau 👍 tai buvau labai laiminga, kad nereikia operacijos ir jau galiu varyti namo. Net pamiršau iš tos laimės su kokia apskritai nelaime aš čia gulėjau 😃. Patarimas jei gulat į ligoninę medikamentiniam - pasiimkit suaugusiems užmaunamų pampersų. 100 kartų patogiau nei su tom palutėm ar įklotais kai kas valandą reikia keistis.
Na o dabar lauksiu mėnesinių ir važiuosiu tirtis skydliaukę bei dėl AFS sindromo. Vilties neprarandu, po poros mėn bandysim vėl. Tik šį kartą su profilaktiniu aspirinu ir pan ką jau KITA gydytoja patars. Nes maniškei buvo nebaisiai įdomu 😒
Aurita28 parašė:
Sveiki. Papasakosiu savo istoriją.
Esu tiką po antro nesivystančio nėštumo (7-8sav nustoja plakti širdutė) .. Vaikų d…
Ar jūsų ov kokybiška, koks prg 7doo, koks feritinas? jis įtakoja kiausalasciu kokybę.
drakoniene parašė:
Ar jūsų ov kokybiška, koks prg 7doo, koks feritinas? jis įtakoja kiausalasciu kokybę.
Nesuprantu apie ką kalbat 😃 ciklas mano reguliarus ir jokių OV testų aš nesidarau. Pastoti kaip matau nesunku, nes pasiskaičiavau dienas ir su vyru pabandžius du kartus iš pirmo karto užkibo. Prg nesidarau, nes jei pastoju, reiškia jo netrūksta. Ir jei jo trūksta - dažniausiai teplioja. Man nei teplioja, nei pastoti sunku.
O kas feritinas?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai