Anisa parašė:
O kaip nutraukinejote?
Dėdavausi kas dieną keturias ovules ir liepė po vieną mažinti kas tris dienas.
O jei dvi dedatės pvz.tada kelias dienas po vieną dėtis,paskui,kas antrą,kas tręčia ir nutraukti.
Anisa parašė:
O kaip nutraukinejote?
Dėdavausi kas dieną keturias ovules ir liepė po vieną mažinti kas tris dienas.
O jei dvi dedatės pvz.tada kelias dienas po vieną dėtis,paskui,kas antrą,kas tręčia ir nutraukti.
Anisa parašė:
O koki?
Anisa parašė:
O koki?
progestanastaip ir vafonadi. Turkiškas. Man atrodo 50 ml ten ant dėžutės parašyta. Dėžutėje 5 ampolės
Anisa parašė:
O leidziamus tada mazinti pvz kas antra diena leidziantis paskutine savaite? Aisku atsiklausiu gyd, bet idomu kaip jums buvo
Man asmeniškai leidžiamus tai iškart nutraukė,nes ovules dar naudojau,o jei tik leidžiami tai jau man atrodo kas antrą dieną tada turėtų.Gudytoja jums pasakys.
Anisa parašė:
O leidziamus tada mazinti pvz kas antra diena leidziantis paskutine savaite? Aisku atsiklausiu gyd, bet idomu kaip jums buvo
Prontogest taip staigiai niekas nenutraukinėja, pradžioj reikės leistis kas antrą dieną, paskui dar retint ir tada tik nutrauks.
Pukis_ parašė:
Prontogest taip staigiai niekas nenutraukinėja, pradžioj reikės leistis kas antrą dieną, paskui dar retint ir tada tik nutrauks.
Panasiai ir sake, kad staigiai ne, retinti kas antra diena paskutine savaite. Naudoju ir zvakutes. Beda, kad pas sia gyd nebepateksiu, nebent telefonu kazkaip pakomentuotu rezultatus.
Anisa parašė:
Panasiai ir sake, kad staigiai ne, retinti kas antra diena paskutine savaite. Naudoju ir zvakutes. Beda, kad pas sia gyd nebepateksiu, nebent telefonu kazkaip pakom…
Tai jei žvakutes leidžiamus galima iškart nutraukti ir po truputį mažinti žvakutes,kiek jums laiko?
Laura1981 parašė:
Tai jei žvakutes leidžiamus galima iškart nutraukti ir po truputį mažinti žvakutes,kiek jums laiko?
Sake dar mazdaug 5 savaites viska vartoti. Zodziu reikes vis tiek bandyti gauti gyd konsultacijas normalias situo klausimu, kad neprisidaryciau ko
Anisa parašė:
Sake dar mazdaug 5 savaites viska vartoti. Zodziu reikes vis tiek bandyti gauti gyd konsultacijas normalias situo klausimu, kad neprisidaryciau ko![]()
Būtinai su gydytoja pasitarkite,dabar ramiai vartokite ir nesijaudinkite🥰čia lengviausiai juos nutraukti bus
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai