Laura1981 parašė:
Būtinai su gydytoja pasitarkite,dabar ramiai vartokite ir nesijaudinkite🥰čia lengviausiai juos nutraukti bus
Na taip, leistis tikrai nepatogiau, nei nutraukti
Laura1981 parašė:
Būtinai su gydytoja pasitarkite,dabar ramiai vartokite ir nesijaudinkite🥰čia lengviausiai juos nutraukti bus
Na taip, leistis tikrai nepatogiau, nei nutraukti
Pukis_ parašė:
Sveikos, šiandien dar laiko negavau, bet iškilo klausimas pas ką registruojatės 1 trimestro genetinei patikrai Kauno klinikose? 🤔
Labas, esu ėjusi pas E. Savukynę (I trim) ir praeita savitę (II trim) ėjau pas D. Simanavičiūtę. Abi gydytojos patiko/a ☺️
Pukis_ parašė:
Sveikos, šiandien dar laiko negavau, bet iškilo klausimas pas ką registruojatės 1 trimestro genetinei patikrai Kauno klinikose? 🤔
Aš ėjau pas Vladą Gintautą, dabar vėl eisiu pas jį
O kaip yra su genetiniais tyrimais, I trimestro genetinė patikra nuo 11+4, o NIPT nuo 10 sav., ar čia svarbu eiliškumas ką pirmą atlikt? Kažkur skaičiau, einant NIPT svarbu turėt echoskopinės apžiūros rezultatus... bet dabar galvoju jei 12 sav pasidarai Klinikose genetinę patikrą, tai per kiek laiko gausi atsakymus? Ten kaip suprantu echoskopija + Prisca. Gal kurios jau per visa tai perėjot? 🙃
Pukis_ parašė:
O kaip yra su genetiniais tyrimais, I trimestro genetinė patikra nuo 11+4, o NIPT nuo 10 sav., ar čia svarbu eiliškumas ką pirmą atlikt? Kažkur skaičiau, einant NIP…
Labas, aš norėjau daryti Nipt prieš genetinę apžiūrą, bet gavosi taip kad pirma atliko genetinę apžiūrą, jos metu nieko blogo nematė, tai dariausi tik Prisca. Rezultatai nieko neparodė, tad Nipt ir nebedariau
Pukis_ parašė:
O kaip yra su genetiniais tyrimais, I trimestro genetinė patikra nuo 11+4, o NIPT nuo 10 sav., ar čia svarbu eiliškumas ką pirmą atlikt? Kažkur skaičiau, einant NIP…
Aš nusprendžiu NIPT nesidaryti, nebent b9tū blogi Prisca atsakymai. O šiaip Prisca atsakymai ateina per savaitę. O prieš NIPT daug kur vietoje daro echoskopiją.
Pukis_ parašė:
Nereikia prieš nipt pas genetikus,po nipt gerai parodyti tyrimus genetikams.
Vaiva77 parašė:
Aš nusprendžiu NIPT nesidaryti, nebent b9tū blogi Prisca atsakymai. O šiaip Prisca atsakymai ateina per savaitę. O prieš NIPT daug kur vietoje daro echoskopiją.…
Aš irgi nesidariau nipt.Pas genetikus ir tiek,nors man jau ir 41.
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai