IveTe parašė:
Blastukai.
Du metus mums sake kad kompensuoja (mes darem kompensuojama ivf), o po to ir patiems kreiptis, ir jie musu ieskos jei ka. Bet nezinau kokia jūsų situacija, pasiskambinti i klinika geriausia
IveTe parašė:
Blastukai.
Du metus mums sake kad kompensuoja (mes darem kompensuojama ivf), o po to ir patiems kreiptis, ir jie musu ieskos jei ka. Bet nezinau kokia jūsų situacija, pasiskambinti i klinika geriausia
IveTe parašė:
Blastukai.
Susisiekit su klinika, bet dabar 2 metai kompensuojami. Tada sakė iš klinikos skambins ir klaus, ar perimam mokėjimą, ar naikinam, ar dovanojam, ar naudojam
IveTe parašė:
Sveikos, gal galit kas pasakyti kaip yra del mokejimo uz uzsakdyta turta? Praejo puse metu. Ar jau nereik moketi? Ar as turiu ieskoti, kur moket?
Cia priklauso kada pasirašet sutartį? Nes jei nuo liepos mėn man rodos 2m nemokamai, o jei iki liepos tai reik dar mokėt....
rutuska parašė:
Cia priklauso kada pasirašet sutartį? Nes jei nuo liepos mėn man rodos 2m nemokamai, o jei iki liepos tai reik dar mokėt....
Reiks tada skambinti. Nes mes pasirasem birzely. Ir mokejimas buvo uz 6 men. 😵
IveTe parašė:
Reiks tada skambinti. Nes mes pasirasem birzely. Ir mokejimas buvo uz 6 men. 😵
Bet pirma karta turėjot mokėt ir už šaldymą ir 6mėn saugojimą į priekį, ar jūs visai bemokėjot?
Pukis_ parašė:
O kaip yra su genetiniais tyrimais, I trimestro genetinė patikra nuo 11+4, o NIPT nuo 10 sav., ar čia svarbu eiliškumas ką pirmą atlikt? Kažkur skaičiau, einant NIP…
niptą galima ankščiau nei priscą darytis. Bet,jei prisca blogas, tai, darantis niptą, priscos rezultatai turi būti į dokumentus įrašyti ir išsiųsti į labę kartu su krauju tyrimui.
rutuska parašė:
Bet pirma karta turėjot mokėt ir už šaldymą ir 6mėn saugojimą į priekį, ar jūs visai bemokėjot?
Taip taip. Uz saldyma ir plius 6 men. Na ryt pasuksiu i santaras.
LaMona parašė:
niptą galima ankščiau nei priscą darytis. Bet,jei prisca blogas, tai, darantis niptą, priscos rezultatai turi būti į dokumentus įrašyti ir išsiųsti į labę kartu su …
Supratau, ačiū! 🌹
SunMoon parašė:
Nipt mokamas, siuntimo nereikia. Darykit isplestini su mikrodeliacijomis. NK nebutina. Bet, yra planiniai tyrimai iki 12sav, tai juos turit pasidaryti, bet genetiku…
Ačiū 🌹
Turintisvajonę parašė:
Ačiū :)!!! o čia galima ir jeigu aš lanysiuosi NW? Man gydytojas maždaug paskaičiuos, kad eiti pas ją ir skambinti registruotis? O būtina būti pasidarius tyrimus NI…
Tikrai nebūtinai,pasidarykite pas genetikus,jei kas neaišku tada galite darytis nipt.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai