Telegraph parašė:
Straipsnyje normos yra ;)
Issisaugojau, dekui ?
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis? Skaityti
visą straipsnįTelegraph parašė:
Straipsnyje normos yra ;)
Issisaugojau, dekui ?
Auste.. parašė:
Kada tu pilvelį mum parodysi![]()
Nebus nuotraukų
Aš apskritai nemėgstu fotografuotis... O dabar... Nepatinku sau
Normalaus sporto jau beveik metai nėra... Jau priaugau 5 kg.. Jaučiuosi silpna, suglebusi, nulis jėgų bet kam. Tam tikra prasme, nėštumas man nėra tai, kas neša džiaugsmą
sigma parašė:
Norejau paklaust, po kiek laiko po persileidimo jums prasidejo menesines?
Ir ar yra cia merginu, turinciu autoimuni tiroidita? Man ji priesbpora metu nustat…
Aš turiu autoimuninį tiroiditą, padidėjęs ATPO, plius vartoju tiroksiną dėl hipotirozės. Man tai nustatė gal prieš 5 metus... Prieš kokius 3 metus pakeičiau endokrinologę, nauja pasisodino ir 10 min aiškino, ką reiškia skydliaukės veikla moteriai ir kokia ji svarbi pastojus, kaip būtina tirtis, stebėti save su mano diagnoze. Tada dar net nemąsčiau apie vaikus.
Kadangi TTH buvo šiek tiek virš 5, kai diagnozavo sutrikimus, vartojau tiroksiną 25 mg kasdien. Tuomet, pastoviai laikėsi apie 2. Gydytoja būtų nutraukusi vaistus ir dariusi tarsi eksperimentą, kaip laikosi TTH be jų, bet kadangi ėmiau planuoti, liepė vartoti toliau tą pačią dozę. Taip pat, prijungė vakarais seleną 200 mcg. Jį turėjau vartoti iki pastojimo, pamačius du brūkšnelius, nutraukti. Ir iš karto ateiti pas gydytoją, kai pastoju. Kadangi žinojau, kad TTH gali kilti pastojus, o norma turiu palaikyti iki 2-2,5, jau buvau perskaičiusi n info po persileidimų ir kalbėjau apie tai su ginekologu, plius buvo ilgos eilės pas endokrinologą, savavališkai padidinau dozę - kas antrą dieną vartojau ne 25 mg, o 50 mg. Taip vartojau dvi savaites, kol patekau pas gydytoją. Be to, dariausi tyrimus į savaitę kartą, ar nekyla TTH. Gydytoja palaimino mano veiksmus, dozė buvo dar padidinta iki 50 mg kasdien, nes nori TTH palaikyti apie 1-1,5, o FT4 arčiau viršutinės ribos.
Dabar geriu 50 mg, kas mėnesį darausi skydliaukės tyrimus, o kas du mėnesius einu pas endokrinologą - aptariam tyrimus, jeigu reikia, pažiūri skydliaukės echo.
Sveikos, mes ryškėjam

Dabar galvoju eiti krauja ryt nuleist ar tik penktadieni, gautusi 4d po pirmo pridavimo, kazkaip kol toks mazas hcg reikes daugybe kartu badytis, o ten tarp tu ligoniu sedet baisoka
ir penktad mm diena, idomu ar pgr nekris.. ka jus patartumet?
Auste.. parašė:
Sveikos, mes ryškėjambuvau šnd pas lb gera ginekologe kuri dirba su nestukem, apziurejo gleivine, sake gydima skirsim kaip matysim mazyli, uzrase mane po ke…
Kaip smagu matyt! O pas kokia gine vaikstai?
Deive88 parašė:
Kaip smagu matyt! O pas kokia gine vaikstai?
Lištvaniene, pas ją vien nėštukės arba tos kurios nori pastot, lb maloni gyd
Auste.. parašė:
Lištvaniene, pas ją vien nėštukės arba tos kurios nori pastot, lb maloni gyd![]()
O privaciai ejai ar i Santaras?
Deive88 parašė:
O privaciai ejai ar i Santaras?
Privaciai
asarelee parašė:
Sveikos. Pamenu kazkuri is jusu raset, kad einat Klp pas Saviloviene, 3 poliklinikoje, norejau paklausti kaip jos nuomone apie prg? Ar nezinot ar ji israsineja jo e…
Taip as ejau kol dar nebuvau pradejusi tirtis
Ji man tiesiai sviesiai pasake, kad ji uz naturalu pastojima ir ji nieko nenusimano apie progesterona ir kitus hormonus
tai ji ir nepaskirs recepto
nes nezino kaip vertinti net tyrimu
Pas ja galima eiti kai pastoji naturaliai, be jokios pagalbos
ir kai nestumas be jokiu kabliuku
Auste.. parašė:
Sveikos, mes ryškėjambuvau šnd pas lb gera ginekologe kuri dirba su nestukem, apziurejo gleivine, sake gydima skirsim kaip matysim mazyli, uzrase mane po ke…
Aš eičiau penktadienį. Eidavau kas 4 dienas. Daug badytis ir taip teks
Pasiėmiau pažymą apie nėštumą. Dabar susikaupt ir darbe pranešt
Ir juokas... Dar ta pažyma 8,4 eur kainavo
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai