LiMaza parašė:
Labas rytas, dabar jau ir man reik Jūsų visų pagalbos. Šįryt pasidariau testuką, 11 dpi (hcg paskirtas tik šeštadienį), bet aišku neištvėriau. Na ir pasakykite man,…
As matau! Net nereikia stengtis iziuret
LiMaza parašė:
Labas rytas, dabar jau ir man reik Jūsų visų pagalbos. Šįryt pasidariau testuką, 11 dpi (hcg paskirtas tik šeštadienį), bet aišku neištvėriau. Na ir pasakykite man,…
As matau! Net nereikia stengtis iziuret
-burbė- parašė:
vis dar nieko![]()
Nu nzn nzn , mano akys kazka mato!!!
go, burbe, go!!
LiMaza parašė:
Matytis tai tikrai matosi,dabar svarbiausia kad ryšketu!
melsiuosi visiems įmanomiems Dievams, kad juostelė ryškėtų ir penktadienį kraujo tyrimas parodytų stebuklą
Pirmąjį nt dariausi sekmadienį, kad patikrinti ar pasišalino Ovitrele vaistai, tai ten net nebuvo jokios abejonės - balta balta kur dairais. O dabar jau pradedu patikėti, kad tikrai matosi, kad man ne haliucinacijos
Ačiū už pagalbą!!!
yyzzyy parašė:
Šiandien ryte dėl įdomumo pasidariau nejautrų 20 mIu testą![]()
20 mlu yra nejautrūs ?
LiMaza parašė:
vaiduokliauja
Myte. parašė:
vaiduokliauja![]()
jaučiasi, kad vėlinės artėja
Myte. parašė:
20 mlu yra nejautrūs ?
10miu jautresni
-burbė- parašė:
10miu jautresni
noted
Šiandien pagadinau ir aš NT( 20mlu) 9dpo , žiūrint pagal OV testą. Tai NT tuščias
Nežinau nežinau, ko gero bus anovuliacinis , nes BKT nekyla.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai