Rasyte12 parašė:
Praejusi menesi man va sitokie testai mete ir vaiduoklius ir dziuvimo linija.. Ko pasekoje susirgau mm ??
Nebuvo tokio nusipirkau clear choice, ryt ryta reiks pasidaryt
Rasyte12 parašė:
Praejusi menesi man va sitokie testai mete ir vaiduoklius ir dziuvimo linija.. Ko pasekoje susirgau mm ??
Nebuvo tokio nusipirkau clear choice, ryt ryta reiks pasidaryt
littlestar parašė:
iki mm like apie 6dienas, nt pasidariau dabar vakare, atsirado po 3-4min, nuotrauka nekoreguota? negaliu patiket!!![]()
Sveikinimai
Gileda parašė:
Sveikinimai![]()
dar net nedristu dekoti? pirmiausia reikia mm nesulaukt?
littlestar parašė:
iki mm like apie 6dienas, nt pasidariau dabar vakare, atsirado po 3-4min, nuotrauka nekoreguota? negaliu patiket!!![]()
Suuuper!!! Sveikinu ;)
littlestar parašė:
Oho koks ryskus ir net 6 d iki mm, jau kokie dvyniai ar trynukai bus uzkibe
sveikinu
littlestar parašė:
Buckis01 parašė:
Oho koks ryskus ir net 6 d iki mm, jau kokie dvyniai ar trynukai bus uzkibesveikinu
![]()
as nezinau net ka galvot dar mm nebuvo ? pirmas nestumas butu aaa!!!??? kazkada senai senai yra buve dviniu giminei??
ryt su rytiniu pakartosiu, bet testa turiu tik mazesnio jautrumo negu sis. Bet jeigu rodo pagaliuka su vakariniu slapimu tai ryte tikiuosi pamatyti pagaliuka nors ir maziau jautrus
dar perku testus, sako bet cia butinai su rytiniu slapimu,sakau aha tai jo jo? 3 nusipirkau, grizus tiesiu taikymu uz dezutes?
littlestar parašė:
as nezinau net ka galvot dar mm nebuvo ? pirmas nestumas butu aaa!!!??? kazkada senai senai yra buve dviniu giminei??
Saunu!mane suintrigavot man 5d.iki mm,bet dar temsiu
mano anyta dvynuke,bet kiek zinau is vyro puses labai mazai sansu dvynuku susilaukt,labiau jei is moters puses yra dvyniu:))))
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai