julkuteaa parašė:
Na idomumo delei nusipirkau first response yra juostele bet silpnesne negu anie testai. Ar jie meluoja? Ryt ryte dar 1 pasidarysiu first response
Matau
julkuteaa parašė:
Na idomumo delei nusipirkau first response yra juostele bet silpnesne negu anie testai. Ar jie meluoja? Ryt ryte dar 1 pasidarysiu first response
Matau
julkuteaa parašė:
Pasiziurejau intike kad butent first response rapid result tai nera toks jau jautrus ji naudoti geriausia menesiniu diena arba poprasoviau. O man dabar turetu…
Ir dar pasiskaiciau kiek miu galetu but tai dauguma raso 50-100miu
Sveikos. Sekmadieni dariausi nestumo testa ir jis parode teigiama. Bet pirmadieni susirgau menesimenis.😔 Pirmadieni nusipirkau vel testu gryzusi po darbo vakare pasidariau ir jis rode teigiama, tada ryte vel dariausi ir jis rode teigiama. Ar gali buti, kad laukiuosi? Ar tiesiog pakartoti testa po menesiniu?
Na, mergaitės, nesirodo mano mėnesinės, nejaučiu jokių nėštumo požymių. Gyvenime nėra vėlavusios 5 dienas mėnesinės! Šiandien testukas buvo absoliučiai švarus, jokių vaiduoklių. Nesuprantu, juk jau rodytų testai nėštumą jei tikrai būtų. Kaip taip galėjo imt ir išnykt mm, nieko nemaust, neskaudėt, nesireikšt įprasti PMS požymiai, kurie mane visados kankina prieš susergant. Nežinau ką galvot.
ddovile544 parašė:
Sveikos. Sekmadieni dariausi nestumo testa ir jis parode teigiama. Bet pirmadieni susirgau menesimenis.😔 Pirmadieni nusipirkau vel testu gryzusi po darbo vakare pas…
As jusu vietoj krauja nueiciau priduot, tada po dvieju dienu dar karta ir matysit ar auga skaiciukai. Testus cia ikelkit paziuret kaip atrodo
ddovile544 parašė:
Sveikos. Sekmadieni dariausi nestumo testa ir jis parode teigiama. Bet pirmadieni susirgau menesimenis.😔 Pirmadieni nusipirkau vel testu gryzusi po darbo vakare pas…
Butinai reikia hcg.as taip isgyvenau negimdini nestuma
Agnile parašė:
Na, mergaitės, nesirodo mano mėnesinės, nejaučiu jokių nėštumo požymių. Gyvenime nėra vėlavusios 5 dienas mėnesinės! Šiandien testukas buvo absoliučiai švarus, joki…
Žinokit ir man taip buvo, kad praitą mėnesį mėnesinės 9d vėlavo, nors visada +-1 diena tik vėluodavo, bet man ir vaiduokliavo testukai nežymiai, bet 10 dieną jau susirgau. Gal taip ciklas pasireguliavo ir tiek 😊 manau tikrai susirgsit
Avietė24 parašė:
Žinokit ir man taip buvo, kad praitą mėnesį mėnesinės 9d vėlavo, nors visada +-1 diena tik vėluodavo, bet man ir vaiduokliavo testukai nežymiai, bet 10 dieną jau su…
Rytoj su rytiniu pasidarysiu dar. Žiauriai keista
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai